AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mustafa Arslan ile AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Cüneyt Aldemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etmiş, ziyarette Tokat’ın ulaşım konuları masaya yatırılmıştı.

Son günlerde haber konusu olan İstanbul-Tokat karşılıklı haftada 7 gün olan uçak seferlerinin 6 güne düşürülmesiyle ilgili haberlerle Tokat Havalimanında uçak seferi yetersizliği tekrar gündeme gelirken gözler Ulaştırma Bakanına ziyaretin detaylarına çevrildi.

Tokat halkı ve İzmir Antalya gibi Tokatlıların nüfus olarak yoğun yaşadığı illerle karşılıklı yapılması beklenen uçak seferleri gerçekleşecek mi? Halk bu sorunun cevabını arıyor.

Tokat Haberuçak1-2

Ulaştırma Bakanı ile görüşen Tokat Milletvekilleri THY ve AJET tarafından Tokat’ta yapılan seferler ve sayılarının artırılması ve günübirlik İstanbul seferlerini yapabilmesi için uçak sefer saatlerinin düzenlenmesi konusu görüşüldü.

Tokat Haberuçak3

Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3) Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3)

Özellikle Pegasus İzmir-Antalya seferlerinin Tokat Havalimanı’ndan da yapılabilmesiyle alakalı talepler Bakan Uraloğlu’na iletildi. Ayrıca Ulaştırma Bakanı Tokat’a davet edildi. Bakan’ın Tokat’ı ne zaman ziyaret edeceği henüz netlik kazanmazken taleplerle ilgili gözler Bakan’a çevrildi. Tokat halkı gelişmeleri merakla takip ediyor.

Muhabir: Mihriban Koçaker