Tatilcilerin gözbebeği Muğla'nın Bodrum ilçesi su fiyatlarından lahmacun fiyatlarına şezlong kira paralarından otel ve restoran fiyatlarına kadar A'dan Z'ye pahalılıkla gündem olmaya devam ediyor.

Samsun’da silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı Samsun’da silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı

9 günlük bayram tatiliyle yaz tatilinin de başlamasıyla kalabalığın tavan yaptığı Bodrum, sosyal medya platformu X'te yine gündem oldu. Bodrum etiketiyle yapılan adisyon paylaşımlarında uç fiyatlar dikkat çekerken BGY-KARMA isimsiz üye adıyla sosyal medyada dolaşan ve pahalıya patlayan Bodrum tatili hikayesi gündem oldu.  
Tokat Haberbodrum2

GÜNDEM OLAN BODRUM TATİLİ PAYLAŞIMI
İşte o paylaşım: 
Ağlamak üzereyim 1 sene boyunca para biriktirdim arkadaşlarım eşim dostum eğlenirken hayatını yaşarken hep yaz tatili için heves ettiğim odruma gitmek için para biriktirdim kız arkadaşımda çok istiyordu. Yeri geldi evden cıkmadım, yeri geldi aç kaldım. Üstüme başıma hiçbirşey almadım. Sonunda bodruma geldim saatlerce trafikte kaldık binlerce insan saatlerce mahsur kaldık sıcaktan baygınlık geçirecektik rezil rüsva olduk. Otel arıyorum geceliği 9-10binden aşşağı adam akıllı biryer yok. Tek başıma olsa kalırım ama kız arkadaşımı rezil etmek istemiyorum. Karnım acıkıyor en ucuz yemek burada 1 öğün 600-700 lira tutuyor 2 kişiyiz adam akıllı birşey yemek istesek 3000den aşşagı kalkamıyoruz 1 öğün hemde su bile 60-70 lira. Plajlar çok pahalı , kız arkadasımı binlerce erkek gözleriyle yiyor resmen her adımında binlerce erkekle göz göze geliyorum. Su gözükmüyor insan kalabalıgından ve suyun rengi bile değişmiş insanlardan. Sinirlenip gidelim dediğimde de kavga ettik. Mutsuz bir şekilde sırf kız arkadasım mutlu olsun diye 1 sene boyunca biriktirdigim kıstıgım tüm mal varlıgımı kaybettim 4 dayanabildim, 4 günde 100 binden fazla para harcadım dönüşte de aynı trafik sıcak kıyameti kız arkadaşımda dönüşte terk etti beni rezil ettin beni oralarda tatilim mahvoldu diye. Saatlerdir duvarı izliyorum. Ağlıyorum Allah kahretsin 

Muhabir: Mihriban Koçaker