İstanbul Beyoğlu’nda bir kadını taciz edip ifade verdikten sonra serbest bırakılan ve gelen tepkiler nedeniyle yeniden gözaltına alınan iki şüpheli Semir T. ve Ömer K.’nun suç kayıtları da ortaya çıktı.
Yaşanan taciz skandalı sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Sapık (3)

31 yaşındaki Semir T.nin (solda) cinsel saldırı, mukavemet, uyuşturucu madde kullanmak ve gasp suçlarından, 27 yaşındaki Ömer K.’nın (sağda) ise cinsel saldırı, kasten yaralama, mukavemet ve oto hırsızlığı suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Sapık (2)

Genç kıza tacizde bulunan tacizci ve arkadaşı sosyal medyada da gündem oldu. Görüntülere tepki yağdı. X'te birçok kullanıcı yaşanan taciz olayına tepki gösterirken 'Bu tipleri unutmayın' diyen kullanıcılar da oldu.

Fuhuşa zorlayan çete çökertildi Fuhuşa zorlayan çete çökertildi

Sapık (1)

Bazı yorumlarda taciz mağduru kızın şikayetçi olmadığı gerekçesiyle 2 kişinin serbest kaldığı ancak tepkiler üzerine tekrar gözaltına alındığı konusu tartışma konusu oldu. Kullanıcılar mağdurun korkmuş olabileceği gerekçesiyle şikayetçi olmadığı ihtimali ile yine de tacizcilerin herşeye rağmen serbest bırakılmaması görüşleri savunuldu. 

Muhabir: Mihriban Koçaker