Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı’nın seçim vaadleri arasında bulunan Kuzey Anadolu Fay Hattında bulunan Niksar’ımızda bütün afetlere hazırlıklı olmak için lojistik anlamda güçlendirme yapılması bulunuyordu. 

Niksar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü  bünyesinde  ve sanayide bulunan Toplulaştırma alanında kurulan depoda AFAD tarafından verilen 16,5 metrekare çadırlar, uyku tulumu, çadır sobası, jeneratör, hilti vb malzemeler bulunuyor. 

Tokat Halkı Hayrete Düştü! Alışılmadık Olay Herkesi Şaşırtı! Tokat Halkı Hayrete Düştü! Alışılmadık Olay Herkesi Şaşırtı!

Tokat Haberdepo3"DEPREM ARTIK GERÇEĞİMİZ"

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, "Niksar’ımızın geçmişte yaşadığı birçok deprem var. Deprem artık bizim gerçeğimiz. Bu amaçla bir depo oluşturalım. Allah korusun olası bir depremde hemen müdahale etmek adına malzemelerimiz olsun personelimiz olsun istedik. Sağolsun Tokat AFAD Müdürümüz Hemşehrimiz Süleyman Yiğit de bizlere destek oldu. Afad çadırları aldık. Elimizde olan malzemeleri de toplulaştırma alanımızda oluşturduğumuz depoda birleştirdik. Personelimize arama kurturma konusunda zaman zaman eğitimler aldırıyoruz. Bu depomuzu güçlendirip olası bir afete her yönüyle hazırlıklı olmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Muhabir: Mihriban Koçaker