Niksar Belediyesi’nde Yeni Atama: Zübeyir Arslan Başkan Yardımcısı Oldu Niksar Belediyesi’nde Yeni Atama: Zübeyir Arslan Başkan Yardımcısı Oldu

Niksar Belediyesi, baharın gelişiyle birlikte şehir estetiğini artırmak amacıyla kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Kış aylarında yavaşlayan üstyapı faaliyetleri, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden yoğunluk kazandı. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında hem kaldırım yenileme hem de refüjlerde estetik dokunuşlar dikkat çekiyor.Peyzaj (3)Belediye ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar, özellikle şehir merkezinde kendini gösteriyor. Belediyeye ait serada özenle yetiştirilen mevsimlik çiçekler, cadde ve refüjlerde yerini alarak Niksar’a adeta renk kattı. Bu çiçeklendirme çalışmaları, hem görsel anlamda şehre zenginlik katıyor hem de vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Refüjlerdeki çiçeklerin yanı sıra belediye kademelerinde hazırlanan dekoratif süslemeler de şehir mobilyalarının görselliğini artırıyor. Modern peyzaj dokunuşları ile süslenen alanlar, Niksar’ın çehresine yeni bir soluk getiriyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre bu çalışmalar, bahar aylarında artan yaya ve araç trafiği göz önünde bulundurularak planlandı.Peyzaj (2)Belediye yetkilileri, kaldırım düzenlemeleri sayesinde vatandaşların daha güvenli bir şekilde yürüyebileceğini vurgularken, refüj ve peyzaj çalışmalarıyla şehrin çevresel kalitesinin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

Niksar Belediyesi, kent estetiğini ön planda tutarak hem görsel hem de fonksiyonel düzenlemelerle vatandaşlara daha yaşanabilir bir çevre sunmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı’nın talimatıyla yürütülen bu çalışmaların yaz aylarına kadar yoğun bir şekilde devam edeceği ifade edildi.

Peyzaj (1)

Muhabir: Sedat Özata