Tokat'ta Mevlid Kandilinde camiler doldu Tokat'ta Mevlid Kandilinde camiler doldu

Toplantıya, ABYB Genel Başkan Yardımcısı VE Haber60 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yakup Orakçı, Tokat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kemal Özdilek, Yeşil Niksar & Yörenin Sesi Canik Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bilgin, Yeniçağ Gazetesi Tokat Temsilcisi Kenan Kayhan, Gökdere Havzası Dernek Başkanı Ramazan Çakmak, Yeşil Niksar Gazetesi Muhabiri Hami İşler, Tokat Hürsöz Muhabiri Mustafa Işık ve Gazeteci Burhan Arar katıldı.

Toplantıda, Mustafa Arslan Tokat'ta yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, gündeme dair soruları yanıtladı. Arslan, Tokat'ın kalkınması ve hemşehrilerine en iyi hizmeti ulaştırmak için doğru hareket mekanizmalarının önemine dikkat çekti. Arslan, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Tokat'ta hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili detaylı bilgi verdi. Tokat'ın geleceği için atılacak adımlar ve yapılması gerekenler konusunda basın mensuplarının görüş ve önerilerini dinledi.

Tokat konuşuldu

Toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Mustafa Arslan istişare kültürünün önemine vurgu yaptı. Arslan, "Programlarımız sonrası kıymetli basın mensuplarımızla birlikte çay muhabbeti gerçekleştirdik. Konumuz tabii ki Tokat; derdimiz hareket mekanizmalarını doğru çalıştırarak memleketimizin aşını büyütmek, hemşehrilerimize hizmeti en doğru şekilde ulaştırmak. Tabii ki bu süreçlerde de en kıymetli mesele istişare kültürü. Memleket’ten hürmetlerimle," ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mihriban Koçaker