AK Parti Tokat Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

MHP'li Altındağ Almus'ta ebediyete uğurlandı MHP'li Altındağ Almus'ta ebediyete uğurlandı

15 Temmuz tarihinin, ülkemizin demokrasi ve özgürlük mücadelesinin unutulmaz sayfalarından biri olduğunu söyleyen Milletvekili Cüneyt Aldemir, "Milletimizin, iradesine ve bütünlüğüne yönelik hain darbe girişimine karşı gösterdiği cesaret, kararlılık ve direniş, sadece Türkiye'nin değil, dünya demokrasi tarihinin de önemli bir parçası olarak hafızalara kazınmıştır. O gece, devletimizin tüm kurumları ile asil milletimizin her bir ferdi; kadın, erkek, genç, yaşlı demeden sokaklara dökülerek ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütüne geçit vermemiştir" dedi. 
Birlik ve Beraberliğimiz En Güçlü Silahımızdır! 
Milletvekili Cüneyt Aldemir mesajını şöyle sürdürdü: "Bu birlik ve beraberlik ruhu, milletimizin sönmeyen meşalesi olarak daima yolumuzu aydınlatacaktır. Unutmayalım ki, Türkiye’nin Gücü Milletinin İradesidir. Bu millet, tarih boyunca karşılaştığı tüm zorlukları kenetlenerek aşmayı başarmıştır. İstiklalimize karşı yapılan her türlü girişime asla taviz vermeyecek, bağımsızlığa olan sarsılmaz  inancımızla, “Büyük ve Güçlü Türkiye” idealine doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Birlik ve Beraberliğimiz En Güçlü Silahımızdır! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin tehditlere asla boyun eğmeyeceğinin ve demokrasiye olan inancının en güçlü sembolüdür. Şehitlerimizin kanıyla rengini alan ay yıldızlı bayrağımız, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sarsılmaz bir nişanesi olarak daima gururla  dalgalanacaktır. Demokrasi uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Milli irademize sahip çıkan değerli hemşehrilerime sevgi ve  saygılarımı sunuyorum." 

Muhabir: Mihriban Koçaker