Vekil Arslan: Gök Medrese'de restorasyon son aşamada! Vekil Arslan: Gök Medrese'de restorasyon son aşamada!

Y Ö R E X2

Türkiye’nin sahip olduğu yöresel ve coğrafi işaretli ürünleri ekonomiye kazandırmak amacıyla 2010 yılında başlattığı YÖREX, ülkemizde coğrafi işaret ekosisteminin gelişmesine önemli katkılar sunuyor. Yörex kapsamında e-ticaret portalları ve perakende zincirleri ile coğrafi işaretli ürün üreticilerini de iş görüşmeleri yapmaları için bir araya getiriyoruz.

Yörex Erbaa7

Yörex kapsamında önceki dönem Dış İşleri Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşuğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarciklioglu, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Tokat standımızı ziyaret ederek yöresel ürünlerimizi tattılar.

Y Ö R E X5

Zile Ticaret Borsası Başkanlığı 13. Yörex Fuarı’na katılım sağladı. Anadolu’nun ve Ülkemizin coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinin sergilendiği fuarda Zile Pekmezini tadımlamak isteyenler Tokat standına davet ediliyor.

Yörex 8

Fuarda Erbaa’nın marka ürünlerinin başta Erbaa Narince Bağ Yaprağı olmak üzere Erbaa’ya has coğrafi tescilli ürünlerimizin yer aldığı stand da yer aldı.  YÖREX, 13 Ekim’e kadar açık kalacak.

Y Ö R E X3

Muhabir: Mihriban Koçaker