Merzifon Belediyesi ve Merzifon Modifiye Club'un katkılarıyla ilk kez düzenlenen Merzifon Auto Fest, 31 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Organize Sosyal Dinlenme Alanında gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu bu prestijli etkinlikte, Tokat Otomobil Sporları Kulübü büyük bir başarıya imza attı.

14 Haftadır Zirvede

Tokat Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Haluk Arar, son 14 hafta boyunca farklı illerde düzenlenen oto modifiye ve ses yarışmalarında Tokat’a birincilik kupalarını kazandırdıklarını belirtti. Bafra, Konya, Kayseri gibi illerde de üstün performans sergileyen kulüp, bu kez Merzifon’da düzenlenen otofest festivalinde günün en yüksek desibeli olan 159.9 desibel ile Tokat’a birincilik kupasını getirdi.

Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti

Başkan Arar’dan Gurur Verici Açıklama

Başkan Haluk Arar, yaptığı açıklamada, “14 haftadır Tokat’a birincilik ve kupa getiriyoruz. Amasya Merzifon’da düzenlenen otofest festivalinde günün en yüksek desibeli 159.9 ile Tokat’a birincilik kupası kazandık,” dedi. Tokat Otomobil Sporları Kulübü’nün bu başarısı, il genelinde büyük gurur ve sevinçle karşılandı.

Muhabir: Burhan Arar