Merkür Jet Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başkanlık görevinden ayrıldığını açıkladı. Din, “Başkanı olmaktan gurur duyduğum Erbaaspor başkanlığından bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” diyerek istifasını duyurdu. Din, açıklamasında, kulübe verdiği hizmetin gururunu yaşadığını belirtti.

Teşekkür Mesajı

Başkan Din, görev süresi boyunca desteğini esirgemeyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'e, yönetim kuruluna, tesis çalışanlarına ve tüm taraftarlara teşekkürlerini iletti. Din, "Erbaaspor için ter döken futbolcu ve teknik ekibe, Erbaa basınına ve Büyük Erbaaspor taraftarına destekleri için teşekkür ederim" dedi.

Erbaaspor'un Geleceği

Başkan Din, kulübün başarılı bir sezon geçireceğine olan inancını dile getirerek, "Erbaaspor sezonu başarılı şekilde ve güzel bir yerde tamamlayacaktır. Sadece biraz sabır ve destek lazım" ifadelerini kullandı. Ayrıca, yeni başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar dileyen Din, “Şahıslar gelip geçici, kurumlar kalıcıdır. Yarım kalan hikayeyi tamamlayabilmek için Erbaaspor’a sahip çıkalım” mesajını verdi.

Merkür Jet Erbaa Spor Karaman Futbol Kulübü Maçına Hazırlanıyor Merkür Jet Erbaa Spor Karaman Futbol Kulübü Maçına Hazırlanıyor

Yeni Yönetim Beklentisi

Başkan Halis Din’in istifasının ardından gözler, kulüpte oluşacak yeni yönetime çevrildi. Yeni başkan ve yönetim kurulunun kim olacağı merak konusu. Erbaaspor’un geleceği ile ilgili nasıl adımlar atılacağı yakından takip ediliyor.

 

Muhabir: Burhan Arar