Tokat'ın TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor, 3. haftada Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Takımın teknik direktörü Ahmet Cingöz, bu önemli mücadele öncesi spor müdürümüz Arif Sağdıç’a konuşarak hem takımın durumu hem de hakem yönetimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yusuf Tokaç’tan Kırşehir Maçı Öncesi Mesaj: “İyi Oyun ve Galibiyet İçin Hazırız” Yusuf Tokaç’tan Kırşehir Maçı Öncesi Mesaj: “İyi Oyun ve Galibiyet İçin Hazırız”

Erbaaspor Ahmet Cingöz1

İlk İki Haftanın Ardından Hedef 3 Puan

Ahmet Cingöz, ligin ilk iki haftasında yaşanan şanssızlıklar nedeniyle puan alamadıklarını, ancak takım oyununda gözle görülür bir ilerleme kaydettiklerini belirtti. Özellikle Bursa deplasmanında Karacabey karşısında haksızlığa uğradıklarını ifade eden Cingöz, “Sahada çok koşan kompakt oynayan bir takıma karşı sahada mücadele edeceğiz. Bizde Merkür Jet Erbaa spor takımı olarak 2 haftada şansızlıklar sonucu puanları kaybediyoruz. Ama gözle görülen bir takım oyunu oynamaya başladık. Özellikle Bursa deplasmanında Karacabey takımı karşısında resmen takım olarak gasp edilen hakkımızı sormak istiyorum. Oyun gücümüzü artırıyoruz zamanla çok iyi bir takım olacağız biraz daha sabır diyorum. Oyuncularımı takıma adapte ediyorum bunun semeresini iyi futbol ve puanlarla göstereceğiz. Bir teknik direktör olarak spor adamı olarak ligin daha başındayız bu hafta 3 maçımıza çıkacağız. Ben tüm hakem arkadaşlarımdan bir teknik adam olarak istirhamım olacaktır” dedi.

Erbaaspor Ahmet Cingöz2

Hakemlere Çağrı: Adil Düdükler Çalınsın

Cingöz, ligin başında hakem hatalarından canlarının yandığını vurgularken, hakemlerden adaletli ve cesur düdükler çalmalarını rica etti. “Lütfen sahada adaletli yönetimler gösterin, cesaretli düdükler çalın. Sahada pozisyonlarda kuralar neyse onun için düdük çalın ama düdükler adaletli olsun. Hiçbir takımın yanlış düdüklerle canı yanmasın. Siz hocalarım çaldığınız başarılı düdüklerle maça damga vurun. Hangi takım takımı yenerse yensin ama düdükler adaletli olsun. Bir kez daha hakemlerimizden istirhamım düdükler adaletle sizlerde maçlara başarılı yönetimleriniz ile damga vurun. Biz teknik adamların sizlerden tek ricamız budur. Ligde oynadığımız 2 maçta hakem hatalarından canımız yandı” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Erbaaspor Ahmet Cingöz3

Yeni Transfer Abdullah Aydın Takıma Katıldı

Merkür Jet Erbaaspor, Beşiktaş’tan Abdullah Aydın’ı kiralayarak kadrosunu güçlendirdi. Cingöz, bu transferin takıma büyük katkı sağlayacağını ve Aydın’dan umutlu olduğunu belirtti. Abdullah Aydın, daha önce Keçiörengücü’nde de Cingöz ile çalışmıştı. Cingöz, "Şuan yeni bir transfer daha yaptık oda Beşiktaş kulübünden aldığımız Abdullah Aydın Beşiktaş kulübünden kiraladık ama benim Keçiören gücünden sporcum. İnşallah kendisi takıma katkı yapacak ben kendinden taka vereceği katkı için umutluyum" dedi.

Erbaaspor Ahmet Cingöz4

Beyoğlu Yeni Çarşı Maçına Hazırlık

Merkür Jet Erbaaspor, Pazar günü saat 16.00’da sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı’yı ağırlayacak. Ligin ilk iki haftasında puan alamayan Tokat temsilcisi, bu maçla şanssızlığı kırmak ve ilk galibiyetini almak istiyor. Cingöz, taraftarları maça davet ederek, “Artık Pazar günü evimizde oynayacağımız Beyoğlu Yeni Çarşı aldığı beraberlikte 1 puana sahip. Merkür Jet Erbaaspor olarak oynadığımız maçlarda puanları alamadık. Pazar günü saat 16.00 da tüm ilçemizin sporseverlerini stadımızda takımlarına türbinleri doldurarak destek vermeye davet ediyorum. Futbolda onlar yanı taraftarlarımız bizim her şeyimiz. Bu oyuncu gurubum inşallah bu hafta şeytanın bacağını kırarak rakibimiz Beyoğlu Yeni Çarsı sportif A.Ş. takımını mağlup ederek ligin ilk galibiyetini stada gelecek tüm taraftarlarımıza hediye edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Muhabir: Burhan Arar