Merkür Jet Erbaa Spor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, yeni sezon öncesi hedeflerini Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a anlattı. Cingöz, bu sezon için tamamen yenilenmiş bir kadro ile sahaya çıkacaklarını belirtti. Geçen yıldan sadece Enes ve Mahmut'un takımda kaldığını, genç Erbaalı sporcularla takımı güçlendirdiklerini ifade etti. "Bu sezon için oynadığı takımlarda kendini kanıtlamış 12 yeni sporcuyu kadromuza kattık," diyen Cingöz, bu süreçte Başkan Halis Dinler ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Yönetimin, takımın kuruluş sürecinde büyük emek harcadığını vurguladı.

Genç Sporculara Özel Vurgu

Takımda gençlere de forma şansı vermeyi hedeflediklerini belirten Cingöz, "Bir takımda ne kadar genç futbolcu olursa, takımın geleceği o kadar emin ellerde olur," dedi. Cingöz, transfer çalışmalarının hala devam ettiğini ve kamp sürecinde takımın iskeletini oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi. "Takımın tam kadro olarak sahada mücadele edebilmesi için 2-3 haftaya ihtiyacı var," diye ekledi.

Yeni Stadyumda İlk Maç Heyecanı

Cingöz, sezonun ilk maçını yeni stadyumda oynamak istediklerini belirterek, "Ligin ilk maçında Merkür Jet Erbaa Spor olarak Buca 1928 Spor takımını konuk edeceğiz," dedi. Sahada forma giyecek tüm sporculara, başkanına ve yöneticilere güvendiğini ifade eden Cingöz, taraftarlardan destek beklediğini dile getirdi. "Başarı taraftardan, güzel skor ise futbolculardan hediye olacak inşallah," diye ekledi.

Sezon Dilekleri ve Fair Play Vurgusu

Yeni sezon için dileklerini de paylaşan Cingöz, "2024-2025 futbol sezonunun tüm takımlara, yöneticilere, meslektaşlarıma, sporcu kardeşlerime ve taraftarlarımıza kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzak bir lig olmasını diliyorum. Futbolun dostluk, fair play ve bir şov olduğunu unutmayalım," diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Merkür Jet Erbaaspor’da Nefesler Tutuldu Merkür Jet Erbaaspor’da Nefesler Tutuldu

Muhabir: Burhan Arar