Tokat'ın 2. Lig temsilcisi Merkür Jet Erbaa Spor, zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanına hazırlanıyor. Ligde henüz istediği sonuçları alamayan her iki takım da bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Şu ana kadar oynadıkları üç maçta puan toplayamayan iki takım, bu mücadelede ilk galibiyetlerini arayacak. Akdeniz bölgesinde, Mersin İdmanyurdu Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakem kadrosu belli oldu.

Karaman'da Tokat etkisi Karaman'da Tokat etkisi

Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden hakemlerin görev yapacağı bu kritik maçın orta hakemi Rize bölgesi klasman hakemi Yücel Büyük olacak. Birinci yardımcı hakemlik görevini Eskişehir bölgesinden Alp Osman Karaosmanoğlu üstlenecek. İkinci yardımcı hakem ise Karabük bölgesinden Muhammet Oğuzhan Öztaş. Maçın dördüncü hakemi ise Sakarya bölgesi klasman hakemi Tayfun Güz olacak.

Bu önemli mücadelede görev alacak hakem triosunun başarılı bir yönetim sergilemesi bekleniyor. Karşılaşmanın sonucunun, iki takımın ligdeki gidişatını ciddi şekilde etkilemesi beklenirken, hakemlerin performansı da maçın konuşulan konularından biri olacak.

Maç Bilgileri:

Stat: Mersin İdmanyurdu Stadı
Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar
Saat: 16.00

Hakemler:

Orta Hakem: Yücel Büyük (Rize, Klasman Hakemi)
1. Yardımcı Hakem: Alp Osman Karaosmanoğlu (Eskişehir, Klasman Yardımcı Hakemi)
2. Yardımcı Hakem: Muhammet Oğuzhan Öztaş (Karabük, Klasman Yardımcı Hakemi)
4. Hakem: Tayfun Güz (Sakarya, Klasman Hakemi)

Bu zorlu mücadele için iki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı ve maçın sonucunun ligdeki tabloyu önemli ölçüde etkileyeceği ifade ediliyor.

Muhabir: Burhan Arar