KGK Yerel Medya Meclis Başkanı Ümit Babacan’ın kızı Burcu, Ali Osman Canan ile hayatını birleştirerek yeni bir başlangıca imza attı. Balıkesir'in güzide ilçesi Erdek’te gerçekleştirilen bu muhteşem düğün, hem aileler hem de davetliler için unutulmaz anlarla doluydu.

Nikah Şahitleri Arasında Sürpriz İsimler

Genç çiftin nikahı, İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Turhan Çömez, il ve ilçe protokol üyeleri, bazı medya STK başkanları ve KGK Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim’in şahitliğinde kıyıldı. Törene katılan şahitler arasında öne çıkan isimler, düğünün önemini bir kat daha artırdı.

Whatsapp Image 2024 08 11 At 18.04.52

KGK Üyeleri Düğüne Akın Etti

Düğün töreninde, KGK üyelerinden de geniş bir katılım sağlandı. Bursa'dan KGK üyesi ve İGF Başkanı Mesut Demir, Samsun il temsilcisi Yusuf Ziya Çakır, Osmaniye temsilcisi İsrafil Avcı, Tokat temsilcisi Kemal Özdilek, Çanakkale temsilcisi Güngör Yıldız, Balıkesir temsilcisi Mehmet Yarma ve Bursa temsilcisi Mustafa Efe de Babacan ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Whatsapp Image 2024 08 11 At 18.04.53 (1)

Yol Sorununa Hızlı Çözüm! Mustafa Arslan’dan Günçalı'ya Özel Destek Yol Sorununa Hızlı Çözüm! Mustafa Arslan’dan Günçalı'ya Özel Destek


 

Muhabir: Burhan Arar