Malatya'nın Kale ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Bölgedeki iş yerleri, okullar ve evlerde büyük panik yaşanırken, deprem anındaki sarsıntının şiddeti kameralara kaydedilen görüntülerde net bir şekilde görüldü.

İş Yeri ve Evlerde Panik Anları

Depreme iş yerlerinde, evlerinde ve okullarda yakalanan vatandaşlar, korku dolu anlar yaşadı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, birçok kişinin paniğe kapılarak hızla dışarıya kaçmaya çalıştığı görüldü. Özellikle bir evin önünde park halinde duran traktör ve bahçedeki ağaçların sarsıntı ile birlikte ciddi şekilde sallanması, depremin şiddetini gözler önüne serdi.

"Saniyeler İçinde Her Şey Değişti"

Deprem sırasında birçok vatandaş ne yapacağını bilemeden aniden sokağa koşarken, yer yer hasar tespit çalışmalarının başladığı da öğrenildi. Kale ve çevre ilçelerde vatandaşlar, depremin ardından yaşadıkları şoku atlatmaya çalışıyor.

MEB Duyurdu: Tokat’ta O Hastalık Olan Okullar Tatil Edilecek! MEB Duyurdu: Tokat’ta O Hastalık Olan Okullar Tatil Edilecek!

 

Kaynak: AA