Türkiye’nin önde gelen rahat uyku markası Lova Yatak, yatak odalarına doğanın huzurunu getiren Soft Botanic Koleksiyonunu tanıttı. Botanik temalı bu yeni koleksiyon, zarif renk ve desen uyumuyla hem rahatlık hem de estetik sunuyor. Yatak odalarında botanik etkisini hissetmek isteyenler için özenle hazırlanan ürünler, doğal ve sakinleştirici bir yaşam alanı yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Soft Botanic Koleksiyonu, doğadan ilham alan renk paleti ve şık desenleriyle her türlü dekorasyon tarzına mükemmel uyum sağlıyor. %100 pamuktan üretilen bu koleksiyon, yüksek kaliteli malzemesiyle maksimum konfor sunarken, estetik görünümüyle de göz dolduruyor. Lova Yatak, bu koleksiyon ile doğanın rahatlatıcı etkilerini yatak odalarınıza taşıyarak huzur dolu bir uyku deneyimi vaat ediyor.

Emekliler Ocak Zammından Umutsuz: Talepler ve Endişeler Artıyor Emekliler Ocak Zammından Umutsuz: Talepler ve Endişeler Artıyor

%100 pamuk ve yumuşak dokulu Callista Nevresim Takımı, konforlu bir uyku deneyimi sunarken zarif çiçek desenleri ve aqua tonları ile odaya ferahlık ve şıklık katıyor. Çift taraflı kullanım seçeneği sunan Callista, renkleri ile yaz mevsiminin enerjisini yaşam alanınıza taşıyor.  Botanik tarz ile mükemmel uyum sağlayan, çiçek desenleri ve %100 pamuk kumaşı ile doğanın huzurunu odanıza taşıyan Sienna Nevresim Takımı ise, yumuşacık dokusuyla rahat bir uyku sunuyor. 2024 Pantone rengi olan şeftali tonları ve bejin mükemmel uyumu ve zarif çiçek deseniyle romantik bir atmosfer yaratıyor. Ava Nevresim Takımı, mint yeşili ve beyazın sakinleştirici uyumuyla dingin bir uyku alanı oluşturmaya yardımcı oluyor.

Koleksiyonun bir diğer önemli parçası olan Vaiden Pike, beyaz, mint, yavruağzı, mavi ve sarı renk alternatifleriyle göz dolduruyor. Yumuşak dokusu ve pastel tonlarıyla ister sıcak yaz gecelerinde hafif bir örtü olarak, ister dekoratif bir tamamlayıcı olarak kullanılabilecek bu pike, her yatak odasına uyum sağlıyor. Dekoratif yastıklar arasında, mint yeşili üzerine işlenmiş yaprak desenleriyle Laurel, Ava nevresim takımıyla mükemmel bir uyum yakalarken, narin çizgilerle sade bir şıklık sunan Nieve, Sienna nevresim takımıyla kombinlenerek modern ve zarif bir görünüm sağlıyor. Enerji veren sarı tonları ve palmiye desenleriyle dikkat çeken Palmier yastık ise, Vaiden Pike'in sarı seçeneğiyle muhteşem bir tamamlayıcı olarak karşımıza çıkıyor. 

Farklı ürünler ve renk seçenekleri ile kendi kombinlerinizi yaratabilir, özel bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Lova Yatak’ın Soft Botanical koleksiyonunu yakından keşfetmek ve hayalinizdeki yatak odasını yaratmak için en yakın Lova mağazasını ya da www.lovayatak.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

1724230792 Lova Calista Nevresim Takimi

1724230793 Lova Lauren Dekoratif Yastik

1724230794 Lova Nieve Dekoratif Yastik

1724230794 Lova Palmier Dekoratif Yastik

1724230796 Lova Sienna Nevresim Takimi

1724230797 Lova Vaiden Pike Mavi

1724230798 Lova Vaiden Pike Mint

1724230800 Lova Vaiden Pike Sari

1724230801 Lova Vaiden Pike Turuncu

Muhabir: Burhan Arar/Bülten