Münevver Karabulut 2009 yılında İstanbul Bahçeşehir’de bulunan bir villada Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. 

Tokat'ta 42 yıl hapis cezasıyla aranıyordu: Jandarma ormanda yakaladı Tokat'ta 42 yıl hapis cezasıyla aranıyordu: Jandarma ormanda yakaladı

Cem

Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti. Talebi kabul eden Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat üzerine savcılık, Üsküdar’da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabrin bugün  saat 11.00’de açılmasına karar vermişti. 
Münevver Karabulut Cinayeti
Münevver Karabulut, İstanbul'da 7 Mart 1991 tarihinde, aslen Bolu, Mengenli bir ailenin ilk çocuğu olarak doğdu. Babası Süreyya Karabulut aşçı, annesi Nagihan Karabulut ev hanımıydı. Beşiktaş'taki Bingül Erdem Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencisi olan Karabulut, aynı zamanda üniversite hazırlık dershanesine de gidiyordu. Cinayetten yaklaşık 1 yıl kadar önce Cem Garipoğlu ile tanıştı ve arkadaşlıkları başladı.
Cem Garipoğlu, cinayeti işledikten sonra cesedi, dedesiyle babaannesinin Etiler'de oturduğu sitenin yakınındaki çöp konteynerine atmıştı.Cinayetin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun olay sonrasındaki firari durumu ve yaklaşık altı ay boyunca yakalanamaması kamuoyu tarafından da yakından takip edildi.17 Eylül 2009 tarihinde, cinayet gününden 197 gün sonra katil zanlısı Cem Garipoğlu İstanbul'da teslim oldu.
Cezası kesinleştikten sonra Metris 1 No'lu T Tipi Kapalı Cezaevi'nden Silivri 5 No'lu Cezaevi'ne sevk edilen Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde, tek başına kaldığı üç kişilik koğuşunda, bir ip ve poşet kullanarak intihar etti. Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muhabir: Mihriban Koçaker