Bu hafta 3. Lig 1. Grup'ta oynanacak haftanın en zorlu karşılaşmalarından biri olan Tokat Belediye Plevnespor ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü mücadelesinin hakem kadrosu belli oldu. Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 15.30'da oynanacak bu önemli karşılaşmada, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden hakemler görev alacak.

Sivasspor, Konyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor Sivasspor, Konyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor

Maçın orta hakemliğini, Kırıkkale bölgesi klasman hakemi Uğurcan Gökler yapacak. Bu kritik maçta tecrübeli yardımcı hakemler de görev başında olacak. Birinci yardımcı hakem olarak Ankara bölgesi klasman hakemi Volkan Altuntaş bayrağı kaldıracak. İkinci yardımcı hakem ise Şanlıurfa’dan Halil Aslandağ olacak. Bu hakem triosunun yanında, maçın dördüncü hakemi olarak Çankırı bölgesi bölgesel hakemi Kerim Çataklı görev yapacak. Çataklı, hem teknik direktörlerin hem de sahanın denetiminden sorumlu olacak.

Bu zorlu maçta her iki takımın da hedefi galibiyetle sahadan ayrılmak olacak. Tüm dikkatler hakem triosuna çevrilirken, hakemlerin performansı maçın kaderinde belirleyici olabilir. Tokat Belediye Plevnespor için taraftar desteği büyük bir avantaj sağlarken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise deplasmanda sürpriz peşinde.

Hakem kadrosunun başarı dilekleriyle sahada yer alacağı bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Maç Bilgileri:

Stat: Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu
Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar
Saat: 15.30

Hakemler:

Orta Hakem: Uğurcan Gökler (Klasman Hakemi, Kırıkkale)
1. Yardımcı Hakem: Volkan Altuntaş (Klasman Yardımcı Hakemi, Ankara)
2. Yardımcı Hakem: Halil Aslandağ (Klasman Yardımcı Hakemi, Şanlıurfa)
4. Hakem: Kerim Çataklı (Bölgesel Hakem, Çankırı)

Muhabir: Burhan Arar