Kırşehir Futbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Tokat Belediye Plevnespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın seyir zevki yüksek geçtiğini belirten Zıvalıoğlu, takımın performansını değerlendirirken Tokat deplasmanından alınan bir puanın önemine değindi.

"Seyir Zevki Yüksek Bir Karşılaşma Oldu"
Maç öncesinde iyi bir oyun beklediğini belirten Zıvalıoğlu, karşılaşmanın her iki takımın da hücumda etkili olduğu bir maç olduğunu söyledi:
"Gelmeden önce de söylemiştim; iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyordum. Nitekim seyirciler keyifli bir maç izledi. Her iki takım da hücumda başarılıydı ve oyunu çirkinleştirmeden sahada kaldılar. Ancak bu, hatasız bir oyun oynadığımız anlamına gelmiyor. Hem biz hem de Tokat Belediye Plevnespor hatalar yaptık ama genel anlamda keyifli bir mücadele oldu." dedi.

"Deplasmandan Alınan Bir Puan Çok Önemli"
Zıvalıoğlu, Tokat deplasmanında alınan bir puanın takımı için büyük önem taşıdığını vurguladı:
"2-2'lik skor bizim için deplasmanda olduğumuzdan dolayı oldukça değerli. Tokat Belediye Plevnespor güçlü bir ekip ve onlara karşı iyi bir mücadele verdik. Hücumda etkili olduklarını ve pas oyununu iyi oynadıklarını biliyorduk. Beklediğimizin üzerinde bir maç oldu ve zorlu bir mücadele verdik." ifadelerini kullandı.

"Hakem Oyuna Fazla Müdahale Etti"
Maç sırasında hakemin oyuna gereksiz müdahalelerde bulunduğunu belirten Zıvalıoğlu, hakemin oyuncular üzerindeki etkisinden yakındı:
"Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama oyunu fazla etkiledi. Bir önceki Karşıyaka maçında hakemi neredeyse hiç görmedim, maç sonrasında tebrik ettim. Bugün ise hakem hem oyuna hem de oyunculara fazla müdahil oldu, bu da bazı sporcuların motivasyonunu olumsuz etkiledi."

"Eksik Oyuncularla Zaman Zaman Zorlandık"
Eksik ve tam hazır olmayan oyuncular nedeniyle zaman zaman baskı yediklerini belirten Zıvalıoğlu, ilerleyen haftalarda takımın daha iyi bir performans göstereceğini söyledi:
"Takımımın sahada daha fazla mücadele etmesini istiyorum. Eksik oyuncularımız ve tam hazır olmayan futbolcularımız var. Bu yüzden bazı anlarda baskı yedik. Ancak tüm oyuncularımız tam kapasiteyle sahaya çıktığında çok daha iyi olacağız."

Mahalle muhtarlarından Keşanspor Başkanı Nevruz Kaldı’ya ziyaret Mahalle muhtarlarından Keşanspor Başkanı Nevruz Kaldı’ya ziyaret

"Kalecimiz Ciddi Bir Darbe Aldı"
Maç sırasında kalecilerinin ciddi bir sakatlık yaşadığını belirten Zıvalıoğlu, oyuncunun durumunu yakından takip edeceklerini söyledi:
"Kalecimiz bacağında krampon izleri ve şişlik olan bir darbe aldı. Çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de dikkatli olacağız."

"Performansımızı Geliştireceğiz"
Son olarak, Tokat Belediye Plevnespor karşısında aldıkları puanı değerlendirirken takımın performansını geliştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Zıvalıoğlu, "Tokat’ta oynanan bu maç, her iki takım için de unutulmaz bir karşılaşma oldu. Seyirciler için keyifli bir mücadeleydi. Takım olarak daha iyi olacağız." dedi.

 
 

 
 

Editör: Nurhan İçmez