Kırşehir Futbol Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, Tokat Belediye Plevne Spor ile oynanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Spor Müdürümüz Arif Sağdıç'ın sorularını yanıtlayan Torun, Tokat'ta olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirirken, iki takım arasındaki kardeşlik bağına dikkat çekti.

İSTMARİN Kupası White Angels ekibinin İSTMARİN Kupası White Angels ekibinin

Tokatspor'a Tebrik

Torun, Tokatspor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Tokat'ta olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz çok mütevazı bir takımız. Tokatspor’un dörtte biri bütçesine sahip, amacı ligde kalmak olan bir ekibiz. Bugün izleyicilerin heyecanlı bir maç izlediklerini düşünüyorum. Tokatspor’u tebrik ediyorum. Son üç haftada beklenen sonuçlar gelmemiş olabilir ama sahada iyi bir takım gördüğümü söyleyebilirim. Futbolda şans faktörü çok önemli, 10 kişi kalmalarına rağmen dik ve gururlu bir şekilde mücadele ettiler. Maçı kazanacak pozisyonlar buldular, bizim de kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Deplasmanda aldığımız bir puan bizim için iyi bir sonuç" dedi.

Kardeşlik Vurgusu

Torun, Tokat ve Kırşehir arasındaki kardeşliğe vurgu yaparak, "Tokat'a gelirken, bir yazı gördüm: ‘Tokat, Anadolu’nun mayası.’ Biz de Kırşehir olarak kendimizi Anadolu'nun mayası olarak görüyoruz. Tokat, tıpkı Kırşehir gibi Türkmen şehri. Türk örf ve adetlerinin en iyi yaşandığı illerden biri. Taraftarlar arasında güzel diyaloglar vardı ve biz de kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdik. İnşallah Tokatspor, Play-Off oynar ve başarılı olur" diye konuştu.

Tokatspor'un Mücadelesi

Torun, Tokatspor'un sahadaki mücadelesini överek, "Tokatspor bugün iyi oynadı ve maçı kazanacak pozisyonlar buldu. Ancak biz de kötü bir takım değiliz. Bozkır’ın sert karakterini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Kardeş kardeş puanları paylaştık" ifadelerini kullandı.

 

 

Muhabir: Burhan Arar