Deprem Tokat'ta mı Yozgat'ta mı Oldu? Deprem Raporlarında Farklılık Deprem Tokat'ta mı Yozgat'ta mı Oldu? Deprem Raporlarında Farklılık

Tokat Haberyarışma (2)

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 14 Temmuz Pazar günü yayınlanan bölümün yarışmacılarından Samsunlu  Şahide Işık'a Tokat ile ilgili bir soru geldi. 

Tokat Haberyarışma (4)

30 bin lira değerindeki 6. soruda "Taşhan'da alışveriş yaptıktan sonra Zile Kalesi'ne gittiyseniz neredesinizdir?" diye soruldu. Samsunlu olan yarışmacı komşu il Tokat'ın İlçesi olan Zile ile ilgili soruyu Tokat olarak cevapladı. Son kararım dedikten sonra heyecandan tereddüt yaşayan yarışmacı 'İnşallah şaşırtmacalı soru değildir dedi ancak doğru cevabı bilmeyi başardı. 
Tokat Haberyarışma (1)

Tokat cevabıyla gündem olan 5 Milyonluk soru hatırlandı
Yarışmada daha önce Eyüp İşler adlı yarışmacıya 5 Milyon TL değerindeki 13 soruda "İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir? sorusu sorulmuş, Çorum, Yozgat, Sivas, Tokat şıkları arasında Tokat cevabını vererek 50 bin TL ile yarışmadan ayrılmıştı. Doğru yanıtı Çorum'du. Yarışmada 5 milyonluk soru gündem olmuş dönemin Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Kenan İmirzalıoğlu ve yarışmacı Eyüp İşler'i Tokat'a davet etmişti. 

Muhabir: Mihriban Koçaker