Tokat Belediye Plevne Spor Asbaşkanı Ahmet Akçan, ligdeki şanssızlıkların sona ereceğine olan inancını ve hafta sonu İstanbul Kartal’da oynanacak Bulvar Spor karşılaşmasında galibiyet hedeflerini spor müdürümüz Arif Sağdıç’a verdiği geniş açıklamalarla dile getirdi. Akçan, takımın yaşadığı sıkıntılara rağmen inançlarını kaybetmediklerini ve bu maça tüm Tokatlı taraftarları davet ettiğini belirtti.

"Kartal’a Turistik Geziye Değil, 3 Puan Almaya Gidiyoruz"
Takımın ligde yaşadığı şanssızlıklara değinen Ahmet Akçan, "Ligde şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Ancak bu hafta şeytanın bacağını kıracağımıza inanıyorum. Kartal’a turistik bir geziye değil, 3 puan ve galibiyet için gidiyoruz. İnşallah bu hafta sonu Bulvar Spor karşısında alacağımız galibiyetle kötü gidişe dur diyeceğiz," diyerek kararlılıklarını ortaya koydu.

"Futbolcularımızla Gurur Duyuyoruz"
Son Kırşehir Spor F.K. maçında sergilenen futbolun karşılığını alamadıklarına inanan Akçan, takımın bu mücadeleci ruhunu vurguladı: "Son oynadığımız Kırşehir Spor F.K. maçında sahada çok iyi bir futbol oynadık, fakat maalesef futbolun karşılığı olan galibiyeti alamadık. Ancak futbolcularımızın gösterdiği mücadeleden asla şikayetçi değiliz, hatta onlarla gurur duyuyoruz. Bu hafta sahaya çıkacak oyuncularımız, giydikleri kutsal formaları terlerinin son damlasına kadar ıslatacaklar."

"Eksiklerle Sahaya Çıkacağız Ama Güvenimiz Tam"
Bulvar Spor karşısına çıkacak kadroda eksikler olduğunu belirten Akçan, buna rağmen takımın performansına olan güveninin tam olduğunu söyledi: "Bu maça 3 as futbolcumuzdan yoksun olarak çıkacağız. Özgür Çek, Kadir Can ve Fatih Dalkıç bizimle olamayacak. Ancak onların yerini dolduracak arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuz. Belediye Kütahya Spor maçında, Özgür sporcumuzu 3 kişi marke ediyordu ve geriden gelen futbolcularımıza boşluk açılıyordu. Takımımız sahada ne gerekiyorsa yapacaktır."

"Sağlık Ekibimiz Yoğun Çalışıyor"
Sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Akçan, "Sağlık ekibimiz bu konuda gerçekten çok başarılı bir ekip. Sakatlık yaşayan oyuncularımızın en kısa zamanda sahalara dönmeleri için gereken her şeyi yapıyoruz. Onların sahada yeniden formalarını giymelerini dört gözle bekliyoruz," dedi.

"Tokat Belediye Plevne Bir Marka"
Tokat Belediye Plevne Spor’un Tokat’ın bir markası olduğuna dikkat çeken Ahmet Akçan, "Bu takım, Tokat’ın gururu. Artık bu haftadan itibaren ayağa kalkacağız. Camia olarak teknik kadromuza ve sahadaki sporcularımıza güvenimiz tam. İnşallah bu hafta Bulvar Spor karşısında alacağımız galibiyetle hem ligdeki kötü gidişe dur diyeceğiz hem de galibiyet serimize başlayacağız," ifadelerini kullandı.

Çorum FK, 1. Lig'de yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Çorum FK, 1. Lig'de yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak

"Taraftarımızın Desteği Bizim İçin Çok Önemli"
Ahmet Akçan, özellikle İstanbul’daki Tokatlı hemşerilerine çağrıda bulunarak, "İstanbul’daki tüm Tokatlı hemşerilerimizi Pazar günü Kartal’da oynayacağımız maça bekliyoruz. Futbol, taraftarla güzel. Zamanı olan tüm Tokatlıları saat 16:00’da Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı'nda takımımıza destek vermeye davet ediyorum," diyerek taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı.

"Galibiyeti Taraftarlarımıza Hediye Edeceğiz"
Son olarak Akçan, "Bu hafta sonu Bulvar Spor karşısında alacağımız galibiyeti ve 3 puanı tüm taraftarlarımıza ve camiamıza hediye edeceğiz. Umuda yolculuk bu hafta başlıyor. Hep birlikte bu zorlu dönemi aşacağımıza inanıyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Burhan Arar