Kartal Bulvarspor Teknik Direktörü Oktay Akgül, bu hafta Tokat Belediye Plevnespor ile oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a konuşan Akgül, sezon başından bu yana beklenilen performansı sergileyemediklerini ve bu maçı bir dönüm noktası olarak gördüklerini belirtti.

"Saha Avantajını İyi Kullanmak İstiyoruz"

Oktay Akgül, takımın sezona iyi başlayamadığını dile getirerek, “Ligin ilk 3 haftasında ortaya koyduğumuz futbol ne bizi ne de taraftarlarımızı memnun etti. Şu an ligin alt sıralarında yer alıyoruz ve bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Tokat Belediye Plevnespor maçında üç puana kilitlenmiş durumdayız. Saha avantajımızı kullanarak şeytanın bacağını kırmak istiyoruz,” dedi.

Ahmet Tek, Gelibolu Maratonu'nda şampiyon olmayı hedefliyor Ahmet Tek, Gelibolu Maratonu'nda şampiyon olmayı hedefliyor

"Rakibimize Saygı Duyuyoruz, Aynı Saygıyı Bekliyoruz"

Rakip Tokat Belediye Plevnespor’a olan saygısını dile getiren Akgül, “Geçen yılki başarıları ve ligdeki duruşlarından dolayı Tokat Belediye Plevnespor’a saygı duyuyoruz. Ancak biz de Kartal’ın temsilcisi olarak aynı saygıyı bekliyoruz. Ligin şu anki sıralaması aldatıcı olabilir, iki takımın da buralarda yer almaması gerektiğini düşünüyorum. İlerleyen haftalarda alacağımız puanlarla üst sıralarda yer bulacağız,” ifadelerini kullandı.

"Takımıma Güveniyorum, Hedef Galibiyet"

Takımının zorlu maça hazır olduğunu belirten teknik adam, “Tokat Belediye Plevnespor’un gücünü biliyoruz, fakat biz de sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Sporcularıma ve taraftarlarıma güveniyorum. Bu sezon ilk galibiyetimizi alarak şeytanın bacağını kırmak istiyoruz,” şeklinde konuştu.

"Fair Play ve Kardeşlik Ön Planda Olsun"

Son olarak fair play ruhuna vurgu yapan Akgül, “Her iki takım da sahada iyi bir mücadele sergileyecek. Tüm Tokatlı ve Kartallı sporseverlerin maça ilgi göstereceğine inanıyorum. Fair play kurallarına uygun, dostluk ve kardeşlik içinde geçecek bir maç olmasını diliyorum. Sahada izleyicilere bol gollü ve heyecanlı bir maç izlettirmek istiyoruz,” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Muhabir: Burhan Arar