Denizli’de çöp toplayıcısı, çöp konteynerinde poşet içinde yeni doğmuş bir erkek bebeğin cansız bedenini buldu. Bebeği çöpe atan kişi ya da kişilerin tespiti için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Poşetin İçinden Bebeğin Cansız Bedeni Çıktı
Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Geri dönüşüm malzemesi toplayan bir şahıs, çöp konteynerini karıştırdığı sırada poşet içinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler Harekete Geçti
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, poşet ve çöp konteynerinde inceleme yaptı. Bebeğin cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, bebeği çöpe atan kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Olayı ilk fark eden çöp toplayıcısı ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.