JEOTERMAL KAYNAK KİRALAMA İHALESİ

Tokat İl Özel İdaresinden:

MADDE 1- İHALENİN KONUSU, TARİHİ VE YERİ:

Tokat İl Özel İdaresi tarafından; aşağıdaki tabloda özellikleri belirtilen jeotermal kaynağın belirtilen kısmı, Tokat İl Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulüyle; şartnamesi çerçevesinde 22/08/2024 Perşembe günü aşağıdaki tabloda gün ve saatte 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Orhangazi Caddesi No:13 adresinde bulunan Tokat İl Özel İdaresi Binasındaki İl Encümen Toplantı Salonunda İl Encümeninin huzurunda yapılacak ihaleyle kiralanacaktır. 

MADDE 2- : İHALE KONUSU JEOTERMAL KAYNAĞA AİT TABLO

 Kaynağın Adı

Bulunduğu

Yer

Kiralanacak Miktar (m3/sn)

    Muhammen Bedeli

(+KDV)

Geçici Teminat

(TL)

İhale Gün ve Saati

TS-4 Kuyusu

Sulusaray/Ilıcak

0,0023 m3/sn

139.988,30 TL

4.200,00 TL

22/08/2024    10:00

TS-4 Kuyusu

Sulusaray/Ilıcak

0,0025 m3/sn

152.161,20 TL

4.565,00 TL

22/08/2024    10:05

TS-4 Kuyusu

Sulusaray/Ilıcak

0,005 m3/sn

304.322,40 TL

9.130,00 TL

22/08/2024    10:10

 

MADDE 3- İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:

İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır.

                A- Kanuni ikametgâhı olması,

                B- Türkiye' de tebligat için adres göstermesi,

                C- Ticaret ve / veya Sanayi Odası Belgesi verilmesi,

a) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkâr Siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde, tüzelkişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya İdare Merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge

c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,

D- İmza Sirküleri Vermesi,

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,

b)Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.) aslı veya noterden tasdikli sureti.

c) Ortak girişim olması halinde girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.

E- İstekliler adına vekâleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi gerekir.                                                                                                                           

F- İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir. Ayrıca, grubun bütün ortakları kuruluş ile yapacakları ihale sözleşmesine şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)

G- Yukarıdaki fıkralar gereği verilecek belgeler suret veya fotokopi olarak veriliyor ise bu suret veya fotokopilerin Noter tasdikli olması gerekir.

H- Şartnamenin 1. Maddesinde belirtilen amaca uygun olarak jeotermal kaynağın kullanılacağı termal tesisin yapı ruhsatının alınmış olması şarttır.

I-İhaleler ile ilgili şartnameler mesai saatlerinde Tokat İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden görülebilir, ihaleye ilişkin bilgiler İdaremizin www.tokatilözelidaresi.gov.tr adresinden görülebilir.

#ilangovtr Basın No ILN02073022