İzmit Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı. İşte detaylar...

Tokat’ta Binlerce Kişiyi İlgilendiriyor: Resmi Gazete’de Yayımlandı, Banka Zorunluluğu Getirildi! Tokat’ta Binlerce Kişiyi İlgilendiriyor: Resmi Gazete’de Yayımlandı, Banka Zorunluluğu Getirildi!

İzmit Belediyesi’nin kamyon ve iş makineleri lastik alımı ihalesini Tokatlı firma Durdu Otomotiv kazandı. Firma ile 8 Ekim’de sözleşme imzalandı.

Enkocaeli sitesinin haberine göre: “Muhtelif tip ve ebatlarda kamyon ve iş makinesi lastiği alım işi” adıyla 12 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen açık ihale için 1 firma döküman satın aldı, 1 firma geçerli teklif verdi.

DURDU OTOMOTİV

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 48 bin lira olan ihaleyi 1 milyon 688 bin liralık teklifi ile Tokatlı firma Durdu Otomotiv Petrol Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. Durdu Otomotiv ile 8 Ekim’de sözleşme imzalandı.

Durdu Otomotiv, Tokat merkezli bir firma olup, bu anlaşma ile İzmit’in iş makineleri ve kamyon lastiklerinin tedariğini sağlayacak.

Kaynak: enkocaeli.com