Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Tokat’ta üç yıl boyunca görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, meslektaşlarına telsiz anonsu ile veda etti. Erdoğan, anonsunda şunları söyledi: “Özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Allah’a emanet olun, hoşça kalın.”

Armağan Adnan Erdoğan Kimdir?

1968 yılında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde doğan Armağan Adnan Erdoğan, 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında ise Polis Akademisinden mezun olarak Komiser Yardımcısı unvanıyla Bolu ilinde meslek hayatına başladı. Kariyeri boyunca Bolu, Bingöl, İzmir, Van, Bursa gibi illerde çeşitli görevlerde bulundu.

Tokat'ta Trafik Bilinci Güçleniyor Tokat'ta Trafik Bilinci Güçleniyor

2014 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Erdoğan, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda görev aldı. 20 Ocak 2015 tarihli kararname ile Edirne İl Emniyet Müdürü, 19 Ağustos 2017 tarihli kararname ile Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Tokat’taki Görev Dönemi

Erdoğan, 7 Temmuz 2021 tarihli kararname ile Tokat İl Emniyet Müdürü olarak atandı ve 13 Temmuz 2021 tarihinde göreve başladı. Tokat’ta görev yaptığı süre boyunca il genelinde güvenlik ve huzuru sağlama adına önemli çalışmalara imza attı. 16 Ağustos 2024 tarihli kararname ile ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Armağan Adnan Erdoğan, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar