Akademi Ligi U19’da heyecan yarın Tokat’ta yaşanacak. Tokat Belediye Plevnespor U19 takımı, komşu il Erzincan’ın temsilcisi 24 Erzincanspor U19 takımıyla Tokat Uzunburun Çim Sahada, Cumartesi günü saat 11.00’de karşı karşıya gelecek. Tokat Belediye Plevnespor’un teknik direktörü Orhan Yazıcı, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a maçla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Orhan Yazıcı, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "U19 ligine iyi bir giriş yaparak, ilk haftada Tokat’ın komşu ili Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor U19 takımını deplasmanda 0-3 mağlup ettik. Amacımız, altyapımızdan A takımımıza sporcu yetiştirmek ve bu süreçte tecrübeli bir kadro oluşturmak. Her maçtan dersler çıkararak Tokat Belediye Plevnespor’a yaraşır bir altyapı takımı ile lige damga vurmak istiyoruz" dedi.

Tokat Belediye Plevnespor U19 Orhan Yazıcı

Yazıcı, hedeflerinin sadece maç kazanmak olmadığını, sporcuların gelişimi ve geleceğe hazırlanmalarının daha önemli olduğunu vurguladı: "Her maçta sonuna kadar mücadele eden bir takım yaratmak istiyoruz. Oyuncularımıza hem rakibe saygı duymayı hem de sahada en iyi şekilde mücadele etmeyi aşılıyoruz. Bu şekilde ligde ses getiren bir takım olacağız. Yarınki zorlu maçta komşu ilimizin temsilcisi 24 Erzincanspor U19 takımına da başarılar diliyorum."

Bu heyecan dolu maçta iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı ve centilmence bir mücadele sergileyeceği öngörülüyor. Taraftarlar, Tokat Uzunburun Çim Sahada oynanacak bu karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Sinan Kaloğlu'nun eşi kimdir aslen nereli? Sinan Kaloğlu kaç yaşında Fenerbahçe'de oynadı mı? Sinan Kaloğlu'nun eşi kimdir aslen nereli? Sinan Kaloğlu kaç yaşında Fenerbahçe'de oynadı mı?

Tokat Belediye Plevnespor U19

Muhabir: Burhan Arar