Garanti BBVA’dan Tokat'ta bireysel müşterilerine dijital taşıt kredisi! Garanti BBVA’dan Tokat'ta bireysel müşterilerine dijital taşıt kredisi!

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu ICRYPEX, “Ekonomi ve Kripto” seminerlerinin dokuzuncusunu 7 Eylül'de Sivas'ta gerçekleştirecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda en önemli adımlardan biri olarak kabul edilen Sivas Kongresi’nin 105. yılı vesilesiyle düzenlenecek olan bu etkinlik, ekonomi ve kripto para konularında katılımcılara değerli bilgiler sunmayı hedefliyor.

Seminerde, ekonomi ile ilgili genel değerlendirmelerin yanı sıra, güncel gelişmeler ve yeni yatırım fırsatları masaya yatırılacak. Alanında uzman gazeteci ve ekonomistlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, finansal okuryazarlığın artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Sivas’ta düzenlenecek bu etkinlikte, katılımcılar kripto para dünyasına dair en son gelişmeleri öğrenme fırsatı bulacak ve ekonomi ile ilgili kritik bilgilere erişim sağlayacak. ICRYPEX'in öncülüğünde gerçekleştirilen bu seminer, özellikle finansal okuryazarlık konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Kripto para ve ekonomi dünyasının buluşma noktası haline gelen ICRYPEX ile Ekonomi ve Kripto Seminerlerinin dokuzuncusu milli mücadelede mihenk taşı sayılan 4-11 Eylül Sivas Kongresi haftasında Sivas’ta gerçekleşecek. 

Türkiye’nin öncü kripto borsalarından ICRYPEX’in öncülüğünde Türkiye’nin farklı şehirlerinde hayata geçirdiği seminerlerinin dokuzuncusu 7 Eylül’de Ramada By Wyndham Sivas’ta düzenlenecek.  Katılımcılardan büyük ilgi gören seminerlerde blok zinciri, dijital varlıklara yönelik öngörüler ve ekonomideki güncel gelişmeler ele alınacak. 

ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek seminerde; ekonomi dünyasının önde gelen isimleri Selçuk Geçer, Ali Perşembe, Barış Soydan ve ICRYPEX Araştırma Yönetmeni Berk Koçak konuşmacılar arasında yer alacak. 

Seminerlerin dokuzuncu ayağında ICRYPEX, katılımcılarına kripto para ve ekonomi dünyasındaki güncel gelişmeleri aktarırken sektörün önde gelen isimleriyle tanışma ve görüşme imkanı da sunacak. İnteraktif olarak tasarlanan seminer sayesinde katılımcılar, düzenlenecek özel oturumlarda merak ettiği konularda doğrudan cevap alma şansı yakalayarak bilgilerini daha da derinleştirebilecek.

ICRYPEX’e üye olan herkes, ICRYPEX ile Ekonomi ve Kripto Seminerlerine ücretsiz giriş bileti alabilir.

ICRYPEX, uzman isimlerin katkılarıyla sunduğu geniş bir perspektif sayesinde katılımcılarına kripto para dünyasında doğru bilgiyle işlem yapma konusunda rehberlik edecek. Etkinlikte katılımcılara temel bilgilerin yanı sıra sektördeki güncel gelişmeler ve uzman analizleri de sunulacak. 

Finansal okuryazarlığı geliştirmek amacıyla düzenlenen ICRYPEX ile Ekonomi ve Kripto Seminerlerine katılmak isteyenler ICRYPEX web sitesine üye olarak giriş biletine ücretsiz bir şekilde erişebilir. 

Etkinlik Detayları için: https://www.icrypex.com/tr/icrypex-cyrpto-seminar

1725267881 7 Eyl L Ekonomi Ve Kripto Semineri Sivas

Muhabir: Burhan Arar/Bülten