Kastamonu’da Arnavutoğlu Caddesi’nde yer alan bir apartmanda, kötü koku ihbarı üzerine girilen evde korkunç bir cinayet ortaya çıktı. Polis ekipleri, hamile olduğu belirlenen Elif C.'nin (23) bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Genç kadının eşi B.C. gözaltına alınırken, çiftin 1,5 yaşındaki çocuğu koruma altına alındı.
Cinayet Şüphelisi Eş Tutuklandı
Gözaltına alınan B.C., emniyetteki işlemlerinin ardından Kastamonu Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adliye çıkışında bir basın mensubunun, “Eşinizi siz mi öldürdünüz?” sorusuna B.C., “Hayır abi, ben yapmadım. Çıkacak yakında.” şeklinde yanıt verdi.
Korkunç Detay: Cesetle Aynı Evde 10 Gün Kaldı
Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre B.C.’nin, bıçaklanarak öldürülen eşinin cesediyle birlikte aynı evde yaklaşık 10 gün boyunca kaldığı ortaya çıktı. Bu süreçte 1,5 yaşındaki çocuk da evdeydi.
Bebek Arabasıyla Sakin Sakin Yürüdü: O Anlar Kamerada
Zanlı B.C.’nin, olayın ardından çocuğunu bebek arabasına koyarak evden çıkıp sokakta yürüdüğü anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde B.C.’nin oldukça sakin olduğu görülüyor.
Olayın yaşandığı binanın yanında esnaflık yapan Recep Eski, sabah saatlerinde polis, ambulans ve itfaiyenin geldiğini belirtti. Eski, “Fail eve gelip gidiyormuş. Buradan sık sık geçiyorlardı. Kadın hamileydi, çocukları da 1,5 yaşlarındaydı. O sabah bebek arabasıyla sakince yürüyerek çıktı. Polis bizim iş yerimizin güvenlik kamerasını inceledi, o da görüntülerde açıkça görülüyor.” ifadelerini kullandı.
Kötü Koku Cinayeti Ortaya Çıkardı
Arnavutoğlu Caddesi’ndeki binadan gelen kötü koku şikâyeti sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açarak içeri girdiklerinde Elif C.’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede genç kadının hamile olduğu belirlendi.
B.C. polis tarafından olay yerinde gözaltına alınırken, küçük çocuk devlet korumasına alındı. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.