Kırşehir Futbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacakları zorlu maç öncesinde hedeflerini spor müdürümüz Arif Sağdıç’a açıkladı. Zıvalıoğlu, sezonun ilk iki haftasında yaşadıkları puan kayıplarını geride bırakmak istediklerini belirterek, Tokat deplasmanında iyi oyunla 3 puan hedeflediklerini ifade etti.

Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Zıvalıoğlu, sezonun ilk maçında İzmir deplasmanında Karşıyaka karşısında alınan 1 puanın önemli olduğunu ancak ikinci maçta Düzce Cam Düzcespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadıklarını dile getirdi. 

Teknik direktör Zıvalıoğlu, “Kırşehir Futbol Spor Kulübü olarak Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacağımız zorlu maç öncesinde hedeflerimizi belirledik. Ligde ilk maçımızı İzmir deplasmanında grubumuzun iddialı takımlarından Karşıyaka'ya karşı oynadık ve iyi bir oyun sergileyerek 1 puan aldık. Ancak ikinci maçta Düzce Cam Düzcespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadık. Evdeki hesap çarşıya uymadı ve bu mağlubiyet klasımıza yakışmadı. Ama futbolun doğasında bu tür skorlar ve sonuçlar var, artık bu maçlar bizim için geride kaldı.

Şimdi Tokat deplasmanına odaklandık. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan iki takımın mücadelesini tüm sporseverlere izlettireceğiz. Tokat Belediye Plevnespor karşısında galip gelmek için mücadele edeceğiz. Rakibimiz Tokat takımı, bu sezon iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Pazar günü Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda grup içinde iyi bir takım ile karşılaşacağız. Futbolda puanlar, gollerle kazanılıyor. Biz de Kırşehir Futbol Spor Kulübü olarak, Tokat deplasmanında puan ve puanlar almak için rakibimizden daha fazla gol atmak zorundayız.

Amacımız sahada iyi futbol oynamak ve maçtan galibiyetle ayrılmak. Ev sahibi Tokat takımına saygı duyuyoruz, onlar da sezon başında bazı şanssızlıklar yaşadılar, tıpkı bizim gibi. Ancak sahada kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Takımımızda sakat veya cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Tokat deplasmanına tam kadro olarak geliyoruz. Allah'a şükür eksiksiz bir kadro ile sahada olacağız. Planlarımızı galibiyet üzerine yaptık, sahada iyi oyun ve 3 puan hedefliyoruz.

Ayrıca, Tokat’taki sporseverlere bir mesaj göndermek istiyorum. Ben de Karadenizli, Trabzon doğumlu biriyim. Tokatlı futbolseverleri bir nevi hemşerim olarak görüyorum. Pazar günü türbinlere gelecek Tokatlı hemşerilerime iyi bir futbol izletmek istiyoruz. Sahada fair play, dostluk ve kardeşlik kuralları ön planda olacak. Maçlar sahada oynanır ve biter ama dostluklar bir ömür boyu devam eder. Tokat basını aracılığıyla, Neşet Ertaş’ın memleketinden tüm Tokatlı sporsever dostlara selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü, zorlu Tokat Belediye Plevnespor maçında galibiyet planları yaparken, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu sahada hem iyi futbol hem de fair play ruhunun galip gelmesini temenni etti.

Muhabir: Burhan Arar