Niksar elektrik kesintisi Haberleri

niksar elektrik kesintisi haberleri ve güncel niksar elektrik kesintisi gelişmeleri, niksar elektrik kesintisi ile ilgili tüm video, niksar elektrik kesintisi fotoğrafları ve niksar elektrik kesintisi haberleri Tokat Haber - Tokat Son Dakika Haberleri sitemizde


Haber

Tokat’ta 13 Ekim 2024 Pazar günü planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Şebeke çalışmaları nedeniyle kesintiden etkilenecek mahalleler ve kesinti süresi haberimizde!

Haber

Tokat’ta 9 Ekim 2024'te bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisinden etkilenen mahalleler ve detaylar için haberimize göz atın!

Niksar Haber

Tokat Niksar’da 29 Eylül 2024 Pazar günü şebeke çalışmaları nedeniyle geniş kapsamlı elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin detaylarını öğrenin.

Haber

Tokat’ta 7 Eylül 2024 Cumartesi günü şebeke çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak. Merkez, Reşadiye, Pazar ve Niksar’da elektrik kesintisi olacak...

Haber

Tokat’ta 18 Ağustos Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak. Niksar, Turhal ve Zile ilçelerini etkileyecek bu kesinti hakkında detaylı bilgi almak...

Haber

Tokat'ta 14 Ağustos 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve detaylar haberimizde. Kesinti saatlerini kaçırmayın!

Haber

Tokat’ta 13 Ağustos'ta 5 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Hangi bölgelerde ne zaman kesinti olacağını öğrenmek için detaylar haberimizde.