Tokat Ne Kadar Yerli? Tokat’ın Yüzde Kaçı Yerli? Detaylar Şaşırtıyor Tokat Ne Kadar Yerli? Tokat’ın Yüzde Kaçı Yerli? Detaylar Şaşırtıyor

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti. Ziyarette Tokat'a kazandırılan tesisler ve yatırımlarla ilgili kendisine teşekkür eden Milletvekili Arslan, Tokat'ta devam eden yatırımlarla ilgili Bakan Bak ile görüştü. Mustafa Arslan Bakan Bak'ın önümüzdeki günlerde Tokat'a bir ziyareti olacağını da duyurdu. 

Milletvekili Mustafa Arslan, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek Tokat'ımıza kazandırdığımız tesisler ve yatırımlar için teşekkürlerimizi ilettik. Yapacağımız yeni spor tesislerimiz, ilçelerimizdeki öğrenci yurdu ihtiyaçlarını ilettik. İlettiğimiz taleplerimizin yanı sıra Bakanlığımızın ilimizde devam eden yatırımlarını değerlendirdik. Sayın Bakanımız önümüzdeki günlerde Tokat'ımıza teşrif edecekler. Sayın Bakanımıza Tokat'ımız ve taleplerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu. 

Muhabir: Mihriban Koçaker