Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Boraboy köyünde bulunan gölün etrafındaki kar kalınlığı gün boyunca süren yağışın ardından 20 santimetreye ulaştı. Boraboy Gölü Tabiat Parkı’nı çevreleyen ağaçlar, göl etrafındaki yürüyüş yolları ve iskeleler karla kaplandı. Günübirlik ya da konaklamak için gelen tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaptı. Bazı ziyaretçiler kaldıkları bungalovlarda karın keyfini çıkardı. Göl ve çevresi havadan dron ile görüntülendi.
Gölün kıyısında gezinti yapan Emre Pamuk, “Dört mevsim farklı güzelliklere bürünen Boraboy Gölü Tabiat Parkı bu kış yine muhteşem. Doğa tutkunlarına bu güzelliği görmeyi tavsiye ediyorum” dedi.
Şehrin en yüksek dağı Akdağ’ın eteklerinde bulunan köylerde de kar yağışı etkili oldu.
Kar yağışı kartpostallık manzaralar oluşturdu
Amasya’nın doğal güzelliğiyle ünlü Boraboy Gölü’nün etrafı yağan karla beyaza büründü. Kartpostallık manzara havadan dron ile görüntülendi.
Henüz içerik girmediniz
Yerel Haberler
Trend Haberler

Tokat’ta İş Kazası Can Aldı: Sanayi Esnafı Yasta

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine Oto Park Krizine Çözüm

Tokat’ta Fırtına ve Yağmur: Taşköprü’de Çadır Uçtu, Çatı Malzemeleri Nehre Düştü

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırıda Bulunan Selçuk Tengioğlu Kimdir, Neden Vurdu?

Tokat’ta İçme Suyu Krizi: Muhtarlardan “Kartlı Sistem” Talebi

Çocuklar Gibi Eğlenmek İsteyenlere: Tokat’ta Yepyeni Bir Mesire Alanı!