Tokat'ın tarihi sokaklarından Behzat Caddesinde yer alan avukatlık bürosunun açılışına, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni, kalabalık bir atmosferde gerçekleşti.Whatsapp Image 2024 06 08 At 15.14.20 Tokat Haber

Eroğlu'nun Hukuk ve Siyaset Yolculuğu

Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu

1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans öğrenimine başlayan Eyüp Eroğlu, 1999 yılında hukuk eğitimini tamamladıktan sonra 2001 yılında Tokat’ta serbest avukatlık yapmaya başladı. Eroğlu, 2010 yılında siyasete atıldı ve Tokat Ak Parti İl Başkanlığı görevini üstlendi. Bu görevini 2014 Yerel Seçimlerine kadar sürdürdü. 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkanı olarak seçildi ve iki dönem boyunca bu görevi yürüttü.

Yeni Başlangıç: "Yine, Yeniden Bismillah…"

İki dönem Tokat Belediye Başkanlığı görevinin ardından Eyüp Eroğlu, şimdi ise avukatlık mesleğine geri dönerek yeni ofisini açtı. Eroğlu, Behzat Caddesi ile Eski Halkbank arasında yer alan yeni bürosunu "Yine, Yeniden Bismillah…" diyerek açtı. Eroğlu açılışı Eşi Hatice Eroğlu ile kurdela keserek birlikte yaptı.

Muhabir: Burhan Arar