1996 Best Model of Turkey birincisi eski model, sunucu ve oyuncu Güzide Duran, bir dönem podyumların tozunu attırıyordu. Güzelliği ve fiziğiyle bir bakanın bir daha baktığı başarılı modelin son hali merak ediliyor. Güzide Duran şimdi nerede ne yapıyor? 

MERSİN'DEN NEW YORK'A UZANAN MODELLİK HAYATI

Aslen Mersinli olan 44 yaşındaki 1996 Best Model of Turkey birincisi eski model, sunucu ve oyuncu Güzide Duran, bir dönem podyumların en gözde isimlerinden biriydi. Mersin’den İstanbul’a, İstanbul’dan New York‘a ve tekrar İstanbul’a uzanan modellik hayatı boyunca birçok başarılı işe imza atan Güzide Duran, fiziğiyle büyük beğeni topluyordu.

Güzide (7)

DERGİLERE KAPAK OLDU, REKLAMLARDA OYNADI

Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi

Öyle ki Amerika Elle, Amerika Vogue, Afrika GQ dergilerine kapak olmuş, Redstar, Revlon, Replay, L’Oreal, Pantene ve Saks 5th Avenue’nun reklam kampanyalarında yer almıştı. Model Heidi Klum‘un Amerika’da “Project Runway” adıyla sunduğu moda tasarım yarışmasının Türkiye versiyonunda Güzide Duran hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapmıştı.  Güzide Duran, 2001 yılında “Yeşil Işık” ve “90-60-90” ,2002 yılında da “Kurşun asker” filmlerinde rol almıştı.

Güzide (3)

2008'DE EVLENDİ, ARTIK SOSYAL MEDYADA AKTİF

Eski model Güzide Duran 13 Nisan 2008 tarihinde iş adamı Adnan Aksoy ile evlendi. Selin adında bir kızı ve Emir adında bir oğlu olan Duran'ın şimdi nerede olduğu merak ediliyor.
Güzide Duran ailesiyle İtalya'da yaşıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Güzide Duran'ın paylaşımlarında formunu halen koruduğu gözlemlenirken paylaşımları büyük beğeni topluyor. İtalya'nın Puglia bölgesinde yer alan Ostuni'den paylaştığı fotoğraflarına takipçileri iltifatlar yağdırıyor. 

Muhabir: Mihriban Koçaker