TFF 2. Lig’de bu sezon mücadele edecek olan Merkür Jet Erbaaspor’un 2024-2025 sezonu fikstürü açıklandı. İstanbul’da gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında, 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Erbaaspor’un maç programı belirlendi. Erbaaspor, yeni sezonda hem güçlü rakiplerle mücadele edecek hem de taraftarlarına güzel bir futbol ziyafeti sunmayı hedefleyecek. İşte Erbaaspor’un ilk hafta karşılaşacağı takım ve sezonun tüm fikstürü!

İlk Hafta Rakibi: Bucaspor 1928

Erbaaspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçında kendi sahasında Bucaspor 1928’i konuk edecek. Taraftarların heyecanla beklediği bu maç, sezonun başlangıcı için büyük önem taşıyor. Erbaaspor, kendi sahasında oynayacağı bu ilk karşılaşmayı kazanarak sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. Takım, sezon boyunca üst sıralarda yer almayı hedefliyor ve bu doğrultuda tüm hazırlıklarını sürdürüyor.

2024-2025 Sezonu Maç Takvimi

TFF 2. Lig'de normal sezon 31 Ağustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 22 Aralık 2024’te sona erecek ve ikinci yarı 18-19 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Normal sezon 3 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar doğrudan Trendyol 1. Lig'e yükselecek, ayrıca Play-Off maçları sonucunda bir takım daha üst lige çıkacak. Gruplarında son 3 sırada yer alan takımlar ise bir alt lige düşecek.

Erbaa'da Kamyon Şarampole Yuvarlandı:  Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi Erbaa'da Kamyon Şarampole Yuvarlandı: Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Erbaaspor’un 2024-2025 Sezonu Fikstürü

1. Hafta: Bucaspor 1928 (İ)
2. Hafta: Karacabey Belediyespor A.Ş. (D)
3. Hafta: Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. (İ)
4. Hafta: Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. (D)
5. Hafta: Karaman Futbol Kulübü (İ)
6. Hafta: Belediye Derincespor (D)
7. Hafta: Nazilli Belediyespor (İ)
8. Hafta: Vanspor FK (D)
9. Hafta: Çimentaş Elazığspor (İ)
10. Hafta: Menemen Futbol Kulübü (D)
11. Hafta: 68 Aksaray Belediyespor (İ)
12. Hafta: Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü (D)
13. Hafta: Giresunspor (D)
14. Hafta: Ankara Demirspor (İ)
15. Hafta: Somaspor (D)

TFF 2. Lig Kırmızı Grup İlk Hafta Maç Programı

Giresunspor - Nazilli Belediyespor
Çimentaş Elazığspor - Karaman Futbol Kulübü
Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü - Karacabey Belediyespor A.Ş.
Ankara Demirspor - Serik Belediyespor
Menemen Futbol Kulübü - Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.
Erbaaspor - Bucaspor 1928
Vanspor FK - Belediye Derincespor
68 Aksaray Belediyespor - Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş.
Somaspor - Diyarbekirspor A.Ş.

Sezon Hedefleri ve Beklentiler

Erbaaspor, 2024-2025 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta başarılı bir performans sergilemeyi ve üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Takım, sezon öncesi transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Teknik direktör ve oyuncular, sezon boyunca taraftarlara keyifli ve başarılı bir futbol izletmek için büyük bir motivasyonla çalışıyor. Özellikle iç saha maçlarında taraftarların desteğiyle galibiyet serisini yakalamak isteyen Erbaaspor, yeni sezonda iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Erbaaspor’un bu sezonki maçlarını yakından takip eden taraftarlar, takımlarına olan desteklerini göstermek için sabırsızlanıyor. Sezon boyunca Erbaaspor’un başarısı, Tokat ve çevresinde büyük bir heyecan yaratacak.

Muhabir: Murat Onur