2024-2025 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapan Tokat’ın 2. Lig temsilcilerinden Merkür Jet Erbaaspor, ilk galibiyetini deplasmanda Mersin İdmanyurdu karşısında aldı. Takımın basın sözcüsü Celalettin Çetinkaya, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamalarda takımın bu sezonki hedeflerini ve yaşadıkları zorlukları değerlendirdi.

"Sabır ve Zaman İhtiyacımız Var"

Çetinkaya, bu sezonun Merkür Jet Erbaaspor için oldukça zorlu geçeceğini belirtti. Yeni bir lig, yeni bir takım ve yeni bir sistemle yola çıktıklarını söyleyen Çetinkaya, "Takımımız karakterli ve formanın hakkını veren sporculardan oluşuyor. Ancak yeni bir takım olduğumuz için alışma sürecimiz devam ediyor. Bu dönemde taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz. Ligin henüz 4. haftasındayız ve zamanla çok daha iyi bir performans sergileyeceğiz" dedi.461198862 17899099863059286 1811708603813551471 N

"Hakem Hatalarından Canımız Yandı"

Merkür Jet Erbaaspor'un ilk üç hafta boyunca yaşadığı hakem hatalarına da dikkat çeken Çetinkaya, bu durumun takımı olumsuz etkilediğini vurguladı. "Hakem hatalarından canımız çok yandı. Artık tüm yetkililerin bu hataların üzerine cesurca gitmesini bekliyoruz. Sahada kurallar tam uygulansın, hak eden kazansın. Hiçbir takım hatalardan zarar görmesin" diye konuştu.

"Taraftarlarımızdan Destek Bekliyoruz"

Çetinkaya, taraftarların sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle kulüplerine verilen cezalardan da bahsetti. "Yeşil sahalara atılan her türlü yabancı madde, kulübümüzün kasasından ceza olarak çıkıyor. Bu paralar, kulübümüzün ligde kalmasını zorlaştırıyor. Bu yüzden tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Tokat’ın 2. lig temsilcisi olarak bizler, Tokat Belediye Plevne Spor’un da yanındayız ve tüm Tokatlı spor severleri takımlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

"İlk Galibiyet, Karaman Spor Maçına Odaklandık"

Merkür Jet Erbaaspor'un Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı ilk galibiyetin ardından takımı kutlayan Çetinkaya, gol atan Abdullah Aydın ve galibiyeti koruyan tüm sporculara teşekkür etti. "Bu maç geride kaldı, şimdi önümüzde Karaman Spor maçı var. Hedefimiz üç puan ve galibiyet" diyerek sözlerini tamamladı.

Tokat'ta Trafik Kazası: Bariyerlere Çarpan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı Tokat'ta Trafik Kazası: Bariyerlere Çarpan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

 

 

Muhabir: Burhan Arar