Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din, yaptığı açıklamayla başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Din, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, kulübün geleceğine dair olumlu mesajlar verdi.

Başkan Din, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Başkanı olmaktan gurur duyduğum Erbaaspor başkanlığından bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Görev sürem boyunca hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Erbaa Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Karagöl'e, birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyelerine, kulüp çalışanlarına, futbolcu ve teknik ekibe, Erbaa basınına ve Büyük Erbaaspor taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Erbaaspor sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacaktır. Sadece biraz sabır ve destekle kulübümüz hak ettiği yere ulaşacaktır."

Başkan Din ayrıca, görevine devam edecek yeni yönetim ve başkana başarılar dileyerek, "Şahıslar gelip geçici, kurumlar kalıcıdır. Yarım kalan hikayeyi tamamlamak için Erbaaspor'a ve yeni yönetim kuruluna sahip çıkalım" dedi.

Merkür Jet Erbaa Spor Şeytanın Bacağını Kırdı Merkür Jet Erbaa Spor Şeytanın Bacağını Kırdı

Erbaaspor camiasında büyük yankı uyandıran bu gelişme sonrası, kulübün yeni başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Halis Din'in istifası, yeni bir dönemin başlangıcını işaret ederken, taraftarlar ve yönetim arasında güçlü bir dayanışmanın önemi vurgulanıyor.

Muhabir: Burhan Arar