Erbaa'da yaşanan patlama terör saldırısı mı? Son durum ne? Merak edilen sorunun cevabını Tokat Milletvekilleri hastane önünde yaptıkları açıklamalarda verdi.

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesinin Hürmüzlü Köyünde ihbar üzerine bir bağ evine giden jandarma ekiplerinin eve girdikleri sırada patlama meydana geldi. İddiaya göre 5 jandarma personeli ile Sefa K. ve Ahmet K. isimli kişiler yaralandı. Yaralılar Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yaralıların Erbaa'da yapılan ilk tedavilerinin ardından 4'ünün Tokat'a sevk edildiği öğrenildi. 
 

Hastane önünde açıklama yapan AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan "Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hadise bir terör hadisesi değil ama bunun dışında soruşturma da devam ediyor. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimize geçmiş olsun diyoruz" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir de yaralılardan 4'ünün Tokat'ta 3'ünün Erbaa Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiğini belirterek "Korkulan önemli olan terör olayı olmaması" dedi

Muhabir: Mihriban Koçaker