Hacı Fatma Uslu Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Zülfikar Akçay, eğitim ve bilgiye olan tutkusunu anlamlı bir projeye dönüştürdü. Topladığı yardımlar sayesinde, okula tam 1000 kitaplık bir kütüphane kazandırdı. Akçay, bu girişimin eksik olan en önemli unsurlardan birini tamamladığını belirterek, büyük bir gurur duyduğunu dile getirdi.

Destekçilerden Tam Destek

Projenin hayata geçirilmesinde, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erek Mahallesi Muhtarı Hasan Şahin ve Türkçe öğretmeni Burhan Şahin önemli rol oynadı. Akçay, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, "Maddi katkıda bulunan tüm dostlarıma ve öğretmenlerimize minnettarım," dedi.Erbaa Kitap

Toplumdan Yardım Çağrısı

Projeye devam etmek ve daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için Akçay, kullanmadıkları ilk ve ortaokul seviyesindeki kitapları bağışlamaları için topluma çağrıda bulundu: “Okuyan, aydın nesiller yetiştirme hedefiyle çıktığımız bu yolda, herkesin katkılarını bekliyorum,” dedi.

Turgay İlhan: "Tokat Deplasmanı Bizim İçin Evimiz Gibi Olacak" Turgay İlhan: "Tokat Deplasmanı Bizim İçin Evimiz Gibi Olacak"

Eğitim Dünyasından Takdir

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, Zülfikar Akçay’ın bu örnek davranışını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Aslan, “Hacı Fatma Uslu Ortaokulu’na bin kitaplık kütüphane kazandıran Zülfikar Akçay’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum,” diye konuştu.

 

 

Muhabir: Burhan Arar