Bu hafta 2. Lig Kırmızı Grup’ta kritik bir mücadeleye sahne olacak. Tokat’ın temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor, evinde Nazillispor A.Ş.’yi ağırlayacak. İki takım da sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, karşılaşmanın hakem triosu Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden atandı.

Zorlu Mücadeleye Güneydoğu Hakemleri Karşılaşmanın orta hakemi Şanlıurfa’dan Birkan Altındaş olacak. Yardımcı hakemler ise Siirt’ten Orhan Timurtaş ve Şanlıurfa’dan Murat Şimşek olarak görevlendirildi. Maçın 4. hakemi ise İstanbul’dan Oğuzhan Gökçen olacak. Bu kritik mücadelede her iki takım da 3 puan için sahaya çıkarken, hakemlerin adil bir yönetim sergilemesi bekleniyor.

Takımların Hedefi 3 Puan Karadeniz temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor, ligin alt sıralarından kurtulmak ve kötü gidişata dur demek için bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Öte yandan, Ege temsilcisi Nazillispor A.Ş. de sahadan 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor. Bu kritik karşılaşmanın sonucunun ligin seyrini etkileyeceği düşünülüyor.

Sivasspor'da, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıkları başladı Sivasspor'da, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıkları başladı

Hakem Kadrosu:

Orta Hakem: Birkan Altındaş, Klasman Hakemi, Şanlıurfa

1. Yardımcı Hakem: Orhan Timurtaş, Klasman Yardımcı Hakemi, Siirt

2. Yardımcı Hakem: Murat Şimşek, Klasman Yardımcı Hakemi, Şanlıurfa

4. Hakem: Oğuzhan Gökçen, Klasman Hakemi, İstanbul

Bu önemli karşılaşmada hakemlerimize başarılar dileriz. Umuyoruz ki hakemlerimiz, başarılı yönetimleriyle maça damga vuracak ve maçtan sonra hakemler değil futbol konuşulacak.

Muhabir: Burhan Arar