Sivas Milletvekili Tokat’ta Domates Hasadına Katıldı Sivas Milletvekili Tokat’ta Domates Hasadına Katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta yoğun bir program için vatandaşlarla bir araya geldi. Uçakla Tokat'a gelen İmamoğlu, ilk olarak STK temsilcileriyle Dedeman Otel'de buluştu. Ardından Alipaşa Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, Taşhan Çarşısı'nı ziyaret etti. İmamoğlu'nun çarşı ziyaretinde izdiham yaşandı, yoğun kalabalık nedeniyle yere düşenler oldu.

Ekrem Imamoğlu2

İzdiham ve Yoğun Sevgi Seli
İmamoğlu’nun Taşhan esnafını ziyareti sırasında kalabalık, sevgi seline dönüştü. İmamoğlu, bolca fotoğraf çektirdiği bu anlarda zaman zaman zor anlar yaşadı. Yoğun kalabalık sebebiyle izdiham yaşanırken, bazı vatandaşlar yere düştü. Terini silen vatandaşlarla samimi anlar paylaşan İmamoğlu, alışveriş yaparak bakır maşrapa satın aldı .

Şehit Ailesine Ziyaret ve Tokat Programı
İmamoğlu, Taşhan'daki ziyaretinden sonra Turhal ve Zile’deki programları öncesinde şehit ailesine de ziyarette bulundu. Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökçe de eşlik etti.

İmamoğlu’nun Tokat Programı Devam Ediyor
Tokat'taki ziyaretlerini sürdüren İmamoğlu, vatandaşlarla buluşmalarında büyük ilgi gördü. İmamoğlu’nun Tokat programı çerçevesinde, Turhal ve Zile ilçelerinde temaslarına devam edeceği ve STK temsilcileriyle çeşitli görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Muhabir: Mihriban Koçaker