“Dolu Dolu LAV, Hayat Dolu LAV” mottosuyla herkesi ürünlerini lezzet, mutlulukla doldurmaya çağıran LAV, biraz hayal gücüyle bir bardağın bile çok değişebileceğini söylüyor. 

Tokat Sınırında O Madene “Dur” Kararı Tokat Sınırında O Madene “Dur” Kararı

Hayatın her anına keyif katan LAV, herkesi hayal gücünü konuşturmaya çağırıyor. LAV, hem şık hem işlevsel ürünlerini biraz ilham ve bolca hayal gücüyle dekoratif, estetik objelere dönüştürmenin mümkün olduğunu hatırlatıyor. Bardaktan kavanoza, kaseden kadehe LAV’ın her bir ürünü, yaratıcı fikirlerle buluştuğunda zarif ve göz alıcı parçalara dönüşebiliyor.

Lav4

Yalın tasarımıyla her sofraya uyum sağlayan Bodega Meşrubat Bardağı, içecek ve atıştırmalık sunumlarının yanı sıra kalemlik, vazo amacıyla da kullanılabiliyor. Duo 2’li Saklama Kabı, kapaklı formuyla yiyeceklerinizi sağlıkla sağlamanızı sağlıyor. Sıkı kauçuk kapağı ise dökülme, akma gibi sorunların önüne geçiyor. Şık formuyla dikkat çeken Duo, makyaj fırçalarından kaleme birçok ürün için kullanılabildiği gibi içine çiçek konularak bir vazoya da dönüşebiliyor.
Lav3

DEKORATİF OBJE OLARAK DA KULLANILABİLİYOR
 Abartıdan uzak estetik bir forma sahip Roma Bardak Seti ile şıklığıyla olduğu kadar fonksiyonelliğiyle de dikkat çeken Galata Bardak Seti’ni içine renkli taşlar, deniz kabukları veya kurutulmuş çiçekler koyarak şık bir vazo veya dekoratif obje haline getirilebiliyor. Küçük bitkiler için saksı görevi de görebilen bu bardaklar, kalemleri düzenli olarak saklamak, suluboya karıştırmak veya fırçaları durulamak gibi farklı işlevler için kullanılabiliyor. Ayaklı formuyla incelikli bir şıklığa sahip Combinato Kokteyl Bardağı çiçekleriniz için kullanılabildiği gibi küçük objelerle doldurup dekoratif bir obje olarak da değerlendirilebiliyor. 
İçini hayal gücünüzle doldurabileceğiniz “Hayat Dolu LAV” ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.
LAV – Bodega 6’lı Meşrubat Bardağı: 197,95 TL
LAV – Duo 2'li Saklama Kabı: 323,50 TL
LAV – Duo 2'li Saklama Kabı: 400,50 TL
LAV – Roma 12’li Bardak Seti: 501,50 TL
LAV – Galata 12’li Bardak Seti: 501,50 TL
LAV – Combinato 6'lı Kokteyl Bardağı: 616,95 TL

Kaynak: Bülten