Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin ve Dilan Polat çifti, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Tekin yeni dönem zilini çaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Tekin yeni dönem zilini çaldı

Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyla ilgili olarak, Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada, Dilan, Engin ve Sezgin Polat'a verilen tahliye kararıyla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. 
TUTUKLU YARGILAMA DEVAM EDİYOR
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada; "Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan, “Dilan Polat ve Engin Polat tahliye edildi” iddiası manipülasyon içermektedir. "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından yargılanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat tutuklu olarak yargılanmaya devam etmektedir. Birçok davadan yargılanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında, bir güzellik merkezinin kurşunlanması davasında tahliye kararı verilmiştir.Sanıklar duruşmanın ardından cezaevine gönderilmiştir" bilgilerine yer verildi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker