İSTANBUL (AA) - Decathlon, top markası Kipsta ile UEFA'nın UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi için resmi futbol topu tedarikçisi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, UEFA ile kurulan bu ortaklık 2026-2027 sezonu sonuna kadar devam edecek. Decathlon'un üst seviyede futbol oynamak için gereken zorlu teknik standartlara uyum sağlayan ve "FIFA quality pro" etiketine sahip Kipsta futbol topu, oyuncuya sağladığı kontrol konforu, iniş alanı hassasiyeti ve ayrıca her türlü hava koşulunda kullanımını kolaylaştıran üstün yer tutuşu özellikleri sayesinde, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'in karşılaşmaları da dahil olmak üzere tüm UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarında sahaya çıkacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Decathlon Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Philippe Debray, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi gibi prestijli organizasyonlarda Kipsta futbol toplarının kullanılacak olmasını, Decathlon olarak yeniliği ve erişilebilirliği birlikte sahiplenen çalışmalarının anlamlı bir çıktısı olarak gördüğünü belirtti.

Debray, "Hem ileri seviye maçlarda, sporcuların performansını maksimum düzeyde destekleyen hem de Decathlon mağazalarında dileyen tüm futbolseverin erişebileceği fiyatlarla sunulan toplarımızın, bu dev platformlarda yer alacak olması bize büyük gurur veriyor. Son olarak, tüm futbolseverlere harika bir sezon, liglerde mücadele edecek tüm Türk takımlarına ise başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Kontrolsüz vücut geliştirme sporu yapmak aort damarının yırtılmasına neden olabilir Kontrolsüz vücut geliştirme sporu yapmak aort damarının yırtılmasına neden olabilir


Kaynak: aa