Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin (TOGÜ) 2024 Çocuk Üniversitesi Yaz Kampı, muhteşem bir mezuniyet töreni ile sona erdi. 1-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen yaz kampına katılan öğrenciler, başarı belgelerini alarak mezun oldular. Sanatsal, sportif, kültürel ve eğitici birçok etkinliğin yer aldığı kamp, hem eğitici hem de eğlenceli geçti.

Whatsapp Image 2024 07 26 At 16.07.46

Yaz Kampı Boyunca Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Yaz kampında, 3. ve 4. sınıf öğrencileri için bilim deneyleri, sanat aktiviteleri, müzik ve ritim, mini şefler, yoga, masa tenisi turnuvası, yaratıcı robotlar ve doğa keşifleri gibi etkinlikler düzenlendi. 5. ve 6. sınıf öğrencileri ise bilim deneyleri, seramik boyama, dijital hikâye oluşturma, bahçecilik, voleybol turnuvası, oryantiring, mini şefler ve sanat aktiviteleri ile dolu dolu bir yaz geçirdi.

Mezuniyet Töreni ve Konuşmalar

Mezuniyet töreni, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Whatsapp Image 2024 07 26 At 16.07.46 (2)

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak konuşmasında, “Kıymetli veliler, sevgili çocuklarımız sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Yaz kampına destek veren hocalarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum. Çocukların güzel işler yapmasına destek oldunuz. Bilim, spor ve sanatla dolu bir ay geçirdiniz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza başarılar diliyorum. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a, Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ Hoca’mıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 26 At 16.07.47

Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü'nden Teşekkür

Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ, “Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın destekleriyle bu sene daha da geliştirdiğimiz Çocuk Üniversitemizde personelimizin çocuklarının etkili zaman geçirmeleri için 35 etkinlik yaptık. Bilim, mühendislik, sanat ve spor alanında çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Çocuklarımıza ilham olabilecek etkinlikler yaptık. Cumhurbaşkanlığımız ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin destekleriyle Ulusal Staj programındaki dört öğrencimiz de bizlere destek oldular. Üniversitemize, dekanımıza ve tüm hocalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.Whatsapp Image 2024 07 26 At 16.07.45

Mezuniyet Töreni Renkli Anlara Sahne Oldu

Mezuniyet programı, mezun öğrencilerin konuşmaları, kep atma ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Öğrenciler ve aileleri bu özel anları ölümsüzleştirerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Spor Ortaokullarında 'kabul' zamanı! Spor Ortaokullarında 'kabul' zamanı!

 Whatsapp Image 2024 07 26 At 16.07.44

Muhabir: Murat Onur