Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Acıpınar ve Mülk köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kurtgöz, "Köylerimizin her biri için yaşanan sorunları çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Köy sakinlerimizin huzur ve refahı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Tokat Haberköy3

Olmaz demeyin: Tropik meyveler Tokat'ta yetişiyor! Olmaz demeyin: Tropik meyveler Tokat'ta yetişiyor!

Çağdaş Kurtgöz, "Vatandaşlarımız  ekonomik sıkıntılar yaşarken, ürettikleri ürüneler para etmez iken yanı sıra köylerimizde artan sivrisinek ve haşere sorunuyla karşı karşıya olduğumuzu üzülerek görmekteyiz. Bu konuda halkımızın yaşadığı endişeleri ve talepleri büyük bir dikkatle değerlendirdik. İl Özel İdaresi ekiplerinin köylerimizde derhal ilaçlama faaliyetlerini artırmaları gerektiğini belirtmek isterim" dedi. 

Tokat Haberköy2

2024 yılının yarısında dahi bazı köylerin yollarının stabilize olduğunu gözlemlediklerini, bağlamda, köy yollarının bir an önce asfaltlanması gerektiğini vurgulayan Kurtgöz, ayrıca Acıpınar yolu asfalt yapıldığı taktirde Acıpınar, Derekışla ve Mülk köylerinin ulaşımının dahada kısalacağını söyledi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker