İstanbul'un önde gelen sanat etkinliklerinden biri olan Artweeks İstanbul, 10. edisyonunu 1 Ekim Salı günü gerçekleştirdiği ön gösterim ve akşam düzenlenen özel kutlama etkinliğiyle başlattı. Bilgili Holding'in ev sahipliğinde ve UBS'in ana sponsorluğunda The Ritz-Carlton Residences, İstanbul B Blok'ta düzenlenen etkinlik, 14 Ekim'e kadar sürecek.

Yaz sezonunun ardından İstanbul’a canlılık getiren Artweeks İstanbul, sanat dünyasından önde gelen isimleri, koleksiyonerleri ve sanat meraklılarını bir araya getiriyor. Türkiye’nin önde gelen galerileri ve sanatçıları ile buluşma noktası haline gelen etkinlik, ziyaretçilerine sanatın ve yaratıcılığın büyüleyici dünyasını keşfetme imkanı sunuyor. Bilgili Holding’in vizyonu ve Sabiha Kurtulmuş’un liderliğinde 2018 yılında başlayan bu etkinlik, yılda iki kez kültür ve sanatın buluşma adresi olarak İstanbul’da büyük ilgi görüyor.

Tokat'ta sanatla renklenen sokaklar ilgi görüyor Tokat'ta sanatla renklenen sokaklar ilgi görüyor

The Ritz-Carlton Residences, İstanbul B Blok’ta, 6 kat ve 6.600 m²'lik bir alana yayılan Artweeks İstanbul, çeşitli söyleşiler ve Türkiye’nin önde gelen sanat galerilerinin katılımıyla dikkat çekiyor. Harvard Business Review’un moderatörlüğünde düzenlenecek söyleşilerin yanı sıra, sanatseverler farklı konseptteki kafe ve restoranları ziyaret etme fırsatını da yakalayacak. Etkinlik kapsamındaki sergiler ve söyleşiler, her yıl olduğu gibi bu yıl da halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek.

Avsar G 4606 T O K A T H A B E R

Unlimited, Artweeks Istanbul 10. Edisyon Özel Sayısı ise 1-14 Ekim tarihleri arasında B Blok’ta ziyaretçilerle buluşacak.

Katılımcı galeriler arasında MERKUR Galeri, Martch Art Project, Sevil Dolmacı, Mine Art Gallery, KUN Art Space, The Key Art Gallery, Artopol, Frank Art Studio, Pilot, C.A.M Gallery, E'art Gallery, Sanatorium, Bosfor, Olcay Art, Galeri/Miz, Birim, X-ist, Muse Contemporary, Adas, Mariana Custodio, Chi Art Gallery ve Ambidexter bulunurken, kamusal sergilerde Şişli Belediyesi ile Taksim Sanat ve İstanbul Kitapçısı markalarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ yer alacak.

Bilgili Holding ev sahipliğinde, Artweeks Istanbul 10. Edisyonunda Soho House Istanbul, The Allis, Çok Çok Thai, Vakko L'Atelier, Cup Of Joy, Ahali, Bağımız Var, Samsung, HELLO!, Atelier Rebul, Jotun, Aposto, Harem Chocolate, Artnivo, BMS Design, Işık Peyzaj, Güven Saksı, Bundle, MAG Magazine, Şişli Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, İBB Kültür AŞ ile gerçekleştirilecek marka iş birlikleriyle de sanatseverlere özel deneyimler yaşatacak.

Sosyal Medya ve Web Sitesi:www.artweeks.com.tr

Avsar G 4752 T O K A T H A B E R

Muhabir: Burhan Arar/Bülten