Kemerkent Bulvarspor’un ikinci başkanı Korkut Nadir, yaklaşan zorlu Tokat Belediye Plevne Spor maçı hakkında spor müdürümüz Arif Sağdıç’a özel açıklamalarda bulundu. Tokatlı ve özellikle Zileli olduğunu belirten Nadir, takımını İstanbul’dan takip etmenin gurur verici olduğunu dile getirdi.

“Son iki yıldır büyük bir atak yakalayan Tokat Belediye Plevne Spor, bu sezon iyi bir başlangıç yapamasa da yükselişe geçiyor. Sezonun ilk maçında Belediye Kütahya Spor’a, ikinci maçında ise güçlü bir kadro kuran Bursa Spor’a mağlup oldular. Geçen hafta evlerinde Kırşehir Spor ile berabere kaldılar. Ama bu hafta toparlanarak çıkışa geçeceklerine inanıyorum,” dedi.

"Bulvarspor’a Zaman Lazım"

Trabzon'da "Ultra Sümela Trail" düzenlendi Trabzon'da "Ultra Sümela Trail" düzenlendi

 

Kendi takımı hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Nadir, sezon hazırlıklarına geç başladıklarını ve ekonomik zorluklar nedeniyle sezonu geç açtıklarını söyledi. Ancak takımın gelişim göstermesi için zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

“Tokat Belediye Plevne Spor’u sahamızda ağırlayacağız, hedefimiz galibiyet! Rakibimiz bizden 1 puan önde, ama biz de bu zorlu maçta şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. İlk 3 haftada mağlup olduk, puanımız yok. Bu hafta galibiyet ve 3 puanla tanışmak istiyoruz,” diyerek sözlerini sürdürdü.

Dostluk Kazansın, Galibiyet Bizim Olsun!

 

Nadir, bu karşılaşmanın dostluk içerisinde geçmesini temenni ettiğini ifade etti. “Sahada kazanmak elbette önemli ama dostluk ve fair-play kuralları maça damga vursun. Tokat Belediye Plevne Spor bizim sahadaki rakibimiz, ama saha dışında dostumuz. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız,” dedi

Tokat’a Selam!

Kartal Bulvarspor başkan yardımcısı Korkut Nadir, Tokat’a selamlarını ileterek, İstanbul’daki tüm Tokatlı hemşerilerini maça davet etti: “Tüm hemşerilerimizi Kartal Bulvarspor’un bu zorlu maçına bekliyoruz. Tokat Belediye Plevne Spor takımını en iyi şekilde ağırlayacağız.”

Muhabir: Burhan Arar